Ontdek hoe je medewerkers gezond en veilig kunt laten werken met het Werkplekonderzoek en Advies (WPO)

Voor zowel beeldschermwerkplekken als andere werkplekken (zoals productie, logistiek en transport) voert BeLife werkplekonderzoeken uit. Het betreft een eenmalig, uitgebreid bezoek van de werkplek waarbij we aan de slag gaat met de werkplek en de medewerker. De ergonomische aspecten van de werkplek worden beoordeeld en de medewerker krijgt instructies voor een gezonde en veilige werkwijze. De adviezen en tips dragen bij aan het herstel en de preventie van gezondheidsklachten. 

BeLife biedt drie varianten van het werkplekonderzoek aan.

Preventief - een preventieve werkplekcheck. De medewerker voert beeldschermwerk uit en ervaart geen (grote) lichamelijke belemmeringen in het werk.
Standaard - de medewerker voert beeldschermwerk uit en ervaart wel lichamelijke belemmeringen in het werk.
Uitgebreid - de medewerker ervaart lichamelijke klachten en werkt bijvoorbeeld in een industriële, logistieke of productie omgeving.

De medewerker (en eventueel bedrijfsarts) ontvangen na het werkplekonderzoek een advies rapportage met de bevindingen en de gegeven adviezen. De werkgever ontvangt een rapport met adviezen om de fysieke inzetbaarheid van de medewerker optimaal te ondersteunen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via:
info@belife.nl
088-330 14 00

Neem contact met ons op

088 - 3301400
info@belife.nl 

Op werkdagen zijn we bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur

Wil je direct een aanvraag doen of meer informatie over de arbeidsinterventies van BeLife?