Aan de slag met een gezonde leefstijl, effectieve coaching naar gezond leven

Tijdens de Intake Leefstijl & Vitaliteit gaat de medewerker aan de slag met een opgeleide coach om haalbare doelen te formuleren voor een gezondere leefstijl. De hoofdthema’s zijn bewegen, voeding, ontspanning en slaap. Het resultaat is een persoonlijk vitaliteitsplan waar de medewerker zelf mee aan de slag gaat. 

Soms is deze intake als eenmalig adviesconsult voldoende en gaat de medewerker aan de slag met de gegeven adviezen en zelf bepaalde doelen. Een goede motivatie en commitment om gezonder te gaan leven zijn daarbij een belangrijke voorwaarde. Meestal wordt dit eerste gesprek echter opgevolgd door een coaching traject met meerdere afspraken. 

De Intake Leefstijl & Vitaliteit is geschikt voor medewerkers met risicofactoren op één of meerdere BRAVOS thema’s, waarbij de fysieke en/of mentale fitheid een risico vormt voor inzetbaarheid op de korte of langere termijn. 
Bij een gezonde leefstijl gaat het vooral om doen en blijven doen!


Investeer in de gezondheid en vitaliteit van jouw medewerkers en maak nu gebruik van onze intake LVC. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze binnendienst via:

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via:
info@belife.nl
088-330 14 00

Neem contact met ons op

088 - 3301400
info@belife.nl 

Op werkdagen zijn we bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur

Wil je direct een aanvraag doen of meer informatie over de arbeidsinterventies van BeLife?