De effectieve aanpak bij fysieke klachten en belemmeringen in het werk

De eerste stap bij fysieke klachten in de relatie met werk is een intake door de bedrijfsfysiotherapeut. Tijdens deze intake gaan we in gesprek met de medewerker en inventariseren we het gezondheidsprobleem. 

Ook worden de werkzaamheden van de medewerker besproken en de eventueel ervaren belemmeringen in het werk. Aan de hand van een lichamelijk onderzoek wordt de fysieke belastbaarheid van de medewerker voor de betreffende werkzaamheden in kaart gebracht.

Met deze informatie kunnen we een conclusie en advies geven over de fysieke belastbaarheid van de medewerker voor zijn huidige werkzaamheden. Ook doen we een voorstel voor een behandelplan om de belastbaarheid te verbeteren. Dit behandelplan kan bestaan uit fysiotherapie behandelingen (met focus op werk) of bijvoorbeeld een instructie op de werkplek (via een werkplekonderzoek).

De bevindingen, conclusie en aanbevelingen uit de intake worden in een medische rapportage voor de bedrijfsarts en medewerker weergegeven. De werkgever ontvangt desgewenst een korte werkgeversrapportage zonder medische / vertrouwelijke informatie .

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via:
info@belife.nl
088-330 14 00

Neem contact met ons op

088 - 3301400
info@belife.nl 

Op werkdagen zijn we bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur

Wil je direct een aanvraag doen of meer informatie over de arbeidsinterventies van BeLife?