Trainingen

Trainingen en workshops

  1. BeLife Trainingen en Workshops

Gezond en vitaal werken

Met het Gezond & Vitaal werken programma dragen ervaren professionals van BeLife en Arbo Unie bij aan de doelen van jouw organisatie. Wetenschappelijk onderbouwd onderzoek geeft inzicht in het arbeidsrisico fysieke belasting en mogelijke oplossingen. Met trainingen op diverse thema’s kunnen jouw organisatie en de  medewerkers zich verder ontwikkelen in Gezond & Vitaal werken.

Neem contact met ons op

088 - 3301400
info@belife.nl 

Op werkdagen zijn we bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur

Onderzoek & trainingen Fysieke belasting

Onderzoek Fysieke belasting

Hoe hoog is de werkelijke blootstelling bij fysiek werk en voldoet dit aan de Arbo-normen? Met onderzoek naar de blootstelling fysieke belasting breng je het arbeidsrisico fysieke belasting in kaart.

Training Fysieke belasting

Hoe houden medewerkers rekening met de fysieke belasting in het werk? Letten op de werkhouding en manier van tillen (werkwijze) maar ook hoe je de werkdag indeelt en gebruik maakt van beschikbare hulpmiddelen, zijn aandachtspunten in de trainingen Fysieke belasting van BeLife.

ErgoCoach Training

Breng preventieve aandacht naar de werkvloer door eigen medewerkers op te leiden tot Ergocoach Fysieke belasting. Dit kan zowel voor beeldschermwerk als voor andere fysieke beroep zoals in de productie of logistiek.      

Trainingen Beeldschermwerk

Aandacht voor gezond beeldschermwerk is niet weg te denken uit werkend Nederland. Thuis en op kantoor, achter de laptop, met meerdere beeldschermen of mobiel onderweg. BeLife verzorgt trainingen voor werken met beeldschermen voor alle doelgroepen. 

Workshops Vitaal leven en werken

Workshop Vitaal leven en werken

Naast de standaard workshops op deze pagina biedt BeLife diverse workshops op maat, op het gebied van vitaliteit, een gezonde leefstijl en vitaal & productief werken.

Voeding en beweging

Voeding en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als het gaat om het behouden van een gezonde en vitale levensstijl. BeLife biedt diverse workshops op deze twee thema’s die inzicht en vaardigheden aanreiken voor een gezond leefstijl.

Energiek Bewegen

Bewegen geeft energie en is essentieel voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Tijdens onze interactieve workshop Energiek Bewegen willen we jou en jouw medewerkers inzicht en tips geven over de positieve effecten van bewegen.

Gezond slapen kun je leren

Een goede nachtrust is van cruciaal belang voor onze gezondheid, ons welzijn en ons vermogen om goed te functioneren. Daarom bieden wij de workshop Gezond slapen kun je leren aan. Tijdens deze workshop leren jouw medewerkers hoe ze voldoende en kwalitatief goede slaap kunnen krijgen, om hun accu weer op te laden en energiek op het werk te verschijnen.

Werken in ploegendienst

Werken in ploegendiensten doet aanspraak op het behouden van een gezonde levensstijl. Onregelmatige werkuren en verstoring van het slaap-waakritme kunnen leiden tot vermoeidheid en een verminderde productiviteit. In de workshop Energiek in de ploegendienst leren  medewerkers hoe ze hun persoonlijke energiebronnen kunnen vergroten om zich vitaal te voelen en voldoende energie te hebben voor hun werk en privéleven.

Balans in werk en privé

Het is geen geheim dat het dagelijks leven veel van ons vraagt. We moeten niet alleen ons werk goed doen, maar ook nog eens een goede ouder, partner of vriend zijn en er zijn voor mensen die het nodig hebben. Het kan soms voelen alsof we gevangen zitten tussen onze werk verantwoordelijkheden en ons privéleven, en het kan moeilijk zijn om een goede balans te vinden.