Incomppp

Bedrijfs-
fysiotherapie
op locatie

  1. Bedrijfsfysiotherapie op locatie

Preventie op de werkvloer en laagdrempelige ondersteuning

Aandacht voor preventie op de werkvloer. Snelle en effectieve aandacht voor medewerkers wanneer zij lichamelijke klachten of belemmeringen in het werk ervaren.

Wanneer je voor een korte of lange tijd aandacht wilt besteden aan duurzame inzetbaarheid, arbeidsomstandigheden, vitaliteit of trainingen en coaching op de werkvloer, is de Incompany dienstverlening van BeLife van meerwaarde voor jouw organisatie.

De BeLife Adviseur Werk & Inzetbaarheid (of bedrijfsfysiotherapeut) op locatie is dé specialist om medewerkers fysiek gezond en inzetbaar te krijgen en te houden. Het Incompany programma wordt als maatwerk opdracht ingericht en kan uit diverse bouwstenen bestaan.

 

Afhankelijk van de vraag en doelen van de klant wordt een dienstverleningsplan samengesteld. De bedrijfsfysiotherapeut gaat voor een bepaalde periode één of meerdere dagdelen per week aan de slag met het uitvoeren van de opdracht. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit onderzoek en behandelen van medewerkers (therapie), het onderzoeken en verbeteren van werksituaties, het coachen en instrueren van medewerkers in gezonde werktechnieken of het promoten van vitaliteit op de werkvloer.

Doordat de BeLife professionals op en rond de werkvloer aanwezig zijn, hebben zij uitgebreide kennis van het werkproces. Er wordt nauw samengewerkt met medewerkers, leidinggevenden en managers. Onze aandacht gaat hierbij uit naar de medewerker, de werkplek en de organisatie als geheel. Zo werken we integraal samen aan gezond werken, preventie en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

De bedrijfsfysiotherapeut staat er bij complexere vragen ook niet alleen voor. In samenwerking met Arbo Unie heeft de bedrijfsfysiotherapeut een multidisciplinair team beschikbaar ingericht met diverse professionals in uiteenlopende expertises om optimaal invulling te kunnen geven aan de opdracht, vragen en doelstellingen van de klant. 

Bent u geïnteresseerd in de BeLife dienstverlening op locatie of heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op via:
info@belife.nl
088-330 14 00

Neem contact met ons op

088 - 3301400
info@belife.nl 

Op werkdagen zijn we bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur

Bedijfsfysiotherapie bij Flora Holland

Benieuwd hoe onze bedrijfsfysiotherapeuten bij Flora Holland werken? 
Bekijk hieronder de video.

Meer informatie over bedrijfsfysiotherapie op locatie?