Linkedin

zorg@belife.nl

088-330 15 00

BELIFE Over ons

Zorg & Revalidatie

BeLife geeft maat en getal aan je fysieke en mentale belastbaarheid. Om deze te meten, zetten wij een set van uitgebreide meetinstrumenten in. Waaronder ons hoogwaardig inspanning fysiologisch onderzoek, waarmee we inzichtelijk maken welke trainingswijze en intensiteit passend is en welke vorderingen er zijn geboekt. Ook psychologische testen en gevalideerd fysiotherapeutisch onderzoek maken onderdeel uit van onze meetinstrumenten.

BELIFE ZORG & REVALIDATIE STAAT VOOR

EXPERTISE CENTRA
Diagnostiek vanuit onze 8 hoogwaardige expertisecentra met medische- en paramedische professionals.
INTERDISCIPLINAIR
Eén integrale professionele aanpak en samenwerking.
MAATWERK
BeLife levert maatwerk, waarbij niet méér wordt ingezet dan nodig is.
INDIVIDUELE BEGELEIDING
BeLife werkt met individuele begeleiding en werkt niet met groepssessies.
EIGEN CAREMANGER
Je eigen begeleider gedurende het gehele revalidatietraject en tevens het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.
DIAGNOSTIEK
Hoogwaardig inspanning fysiologisch onderzoek, Functional Movement screen en vragenlijsten voor het objectiveren van de fysieke en mentale gesteldheid.
DRIE MEETMOMENTEN
Standaard minimaal drie meetmomenten: een diagnostiek, tussen- en eindmeting; meten - analyseren - adviseren en interveniëren.
RICHTLIJNEN
BeLife werkt vanuit het geformaliseerde zorgpad, aangevuld met behandelprogramma's per diagnosegroep volgens de VRA-richtlijnen.

KWALITATIEVE GOEDE ZORG VERGT MAATWERK

Samen met jou stellen we persoonlijke en haalbare doelen. Door jouw inzet en onze intensieve multidisciplinaire aanpak komen we samen tot het beoogde resultaat en wordt jouw mate van participatie, zelfredzaamheid en zelfstandigheid vergroot. Ervaring leert dat klachten vaak diverse oorzaken hebben.
Je wordt daarom door meerdere specialisten die de klacht vanuit verschillende invalshoeken benaderen onderzocht. Het BeLife behandelteam bestaat uit verschillende ervaren zorgprofessionals waaronder een revalidatiearts, fysio- en manueel therapeut, psycholoog, ergotherapeut, diëtist en caremanager.

TEAM VAN CAREMANAGERS EN REVALIDATIEARTSEN

Brede expertise, hoogwaardige kennis, energiek en dynamisch

Drs. Jan Groenewegen

Bij BeLife ontdekken onze patiënten nieuwe kracht na ingrijpende gebeurtenissen in het leven of bij chronische aandoeningen. Ons team van vakkundige therapeuten is daarom op een kernachtige manier bezig om dit resultaat te behalen bij elke patiënt.

“Problemen oplossen op een creatieve manier is voor mij een belangrijke drijfveer.”

Revalidatiearts
jan.groenewegen@belife.nl
06-11395978

Drs. John Rutten

Revalidatiearts
john.rutten@belife.nl
06-46817830

Drs. Hannelore Quik – Schrauwen

Sinds 2014 werk ik met veel plezier als revalidatiearts bij BeLife. Na het afronden van mijn specialisatie revalidatiegeneeskunde binnen het Erasmus MC en Revalidatiecentrum Rijndam in Rotterdam heb ik 7 jaar in het Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom gewerkt..

Als revalidatiearts werk ik met namen op de locatie in Bergen op Zoom en ben betrokken bij de locaties in Den Bosch en Venlo, waar ik zeer prettig samenwerk met Marco van de Biezen, één van onze Physician Assistents.

“Ik sta, samen met onze zeer gemotiveerde teams, graag voor jou klaar om te zorgen voor een persoonlijk behandelplan om te komen tot een zo goed mogelijk revalidatietraject.”

Revalidatiearts
hannelore.quik@belife.nl
06-52757992

Drs. Esther de Jong

Revalidatiearts
esther.de.jong@belife.nl
06-21455972

Bas Nivard

In de rol als Caremanager begeleid ik de cliënten tijdens hun revalidatieperiode. Tijdens de revalidatieperiode heb ik een coördinerende rol en ben ik het aanspreekpunt van de cliënt, maar ook het aanspreekpunt voor de betrokken professionals en verwijzers. Het doel is dat het traject duidelijk en overzichtelijk is voor een ieder en binnen de juiste termijnen wordt afgerond.

Met mijn specialisatie in arbeidsfysiotherapeut kan ik cliënten goed begeleiden bij de re-integratie in hun werk.

“Doe het goed of doe het niet” is mijn motto.

(Arbeids)fysiotherapeut, Medisch Caremanager
bas.nivard@belife.nl
06-11389546

Arnoud Liefers

Fysiotherapeut, Medisch Caremanager
arnoud.liefers@belife.nl
06-40859273

Frank Hendricks

Ik werk als medisch caremanager en fysio-/ manueel therapeut op de locatie Venlo. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de contacten met de cliënten en verwijzers en lever ik een bijdrage aan de proceskwaliteit van de trajecten

“Door intensief met de cliënt samen te werken willen wij het optimale resultaat uit een behandeltraject halen!”

(Arbeids)fysiotherapeut, Medisch Caremanager
frank.hendricks@belife.nl
06-40793357

Mariette Geuke

(Arbeids)fysiotherapeut, Medisch Caremanager
mariette.geuke@belife.nl
06-11154804

Felix van Dam

In mijn rol als caremanager probeer ik de cliënt zo optimaal mogelijk door het traject te begeleiden. Ik houd in de gaten of de sessies doorlopen worden en of er wordt gewerkt naar de eerder opgestelde doelstellingen. Mijn deur staat altijd open voor de cliënten waardoor even binnen lopen voor vragen of zomaar een gesprek geen probleem is. Daarnaast zie ik als trainer de meeste cliënten wekelijks.

Het is mijn doel een goede balans te vinden in wat de cliënt nodig heeft om na het traject zelfstandig weer activiteiten op te pakken en te weten wat hun mogelijkheden zijn.

(Arbeids)fysiotherapeut, Medisch Caremanager
felix.van.dam@belife.nl
06-46261806

Kim de Bruijn

Ik ben bij Belife werkzaam als medisch caremanager in de regio Bergen op Zoom op de locatie bij STAC in Lepelstraat. Tevens ben ik op deze locatie ook werkzaam als fysiotherapeut. Vanaf de aanmelding tot na het doorlopen van het traject begeleid ik de cliënten, zorg ik dat het overzicht bewaard wordt voor alle betrokkenen, en ben ik beschikbaar voor vragen zowel vanuit de cliënt als de verschillende betrokken professionals en verwijzers.

“Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep, kom terug” – Spinvis.

Medisch Caremanager
kim.de.bruijn@belife.nl

Renée Boelen

In mijn rol als fysiotherapeut/ caremanager begeleid ik cliënten om meer balans te vinden tussen lichaam en gedrag.
Wanneer het vertrouwen in het lichaam toeneemt, komen mensen erachter dat ze vaak meer kunnen dan dat ze vooraf dachten.

“Wil je iets bereiken in het leven, pak dan zelf de regie! ” Daar sta ik voor.

Fysiotherapeut, Medisch Caremanager
renee.boelen@belife.nl
06-31947336