Nieuw cliëntportaal

Ons nieuwe cliëntportaal is live gegaan. Met het cliëntportaal bieden wij cliënten de mogelijkheid om hun zorgdossier op ieder gewenst moment in te zien. Via een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon kunnen cliënten hun persoonlijke gegevens en rapportages inzien.

Start pilot multidisciplinaire eerstelijns revalidatie (MER)

Vanaf heden werkt BeLife mee aan een pilot voor multidisciplinaire eerstelijns revalidatiezorg (MER). In samenwerking met de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) is dit drie jaar durend wetenschappelijk onderzoek ontworpen voor cliënten uit de regio Rotterdam die verzekerd zijn bij CZ, Zilveren Kruis /Achmea, Menzis of VGZ. Met de pilot wil BeLife in samenwerking met huisartsen meebouwen aan de ontbrekende schakel tussen monodisciplinaire eerstelijnszorg en interdisciplinaire medisch specialistische revalidatiezorg.

Persoonlijke verhaal: leven met reuma

Lees hier het persoonlijke verhaal van Max en hoe hij na 20 jaar zijn leven terugkrijgt.

Persoonlijk verhaal: Leven met het Q-koortsvermoeidheidssyndroom

Lees hier het persoonlijke verhaal van Petra die al jaren de restklachten n.a.v. acute Q-koorts, ook wel het Q-koortsvermoeidheidssyndroom, ervaart. Hoe ga je om met het verlies van kracht en energie als volledige acceptatie lastig is?

Nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!