Linkedin

zorg@belife.nl

088-330 15 00

BELIFE Client

Zorg & Revalidatie

Gezondheid wordt vaak als vanzelfsprekend ervaren, tot het moment dat er sprake is van gezondheidsklachten. Dan blijkt hoe waardevol een goede fysieke en mentale belastbaarheid is. Heb je het gevoel minder te functioneren door steeds terugkerende fysieke en/ of mentale klachten? Heeft de behandeling van de huisarts, fysiotherapeut of psycholoog onvoldoende geholpen? BeLife helpt je omgaan met klachten, zodat je weer optimaal kan deelnemen aan de maatschappij en zelf de regie krijgt over je gezondheid.

BeLife informeert jou over de oorzaak en aanpak van je klachten. Samen met jou stellen we ambitieuze, maar haalbare doelen. We vertellen je wat er mogelijk is, wat je van BeLife kunt verwachten en welke inspanning dit van jou vraagt.

We voeren vooraf en tijdens het traject hoogwaardige testen uit en maken een behandelplan op maat. Zo weten we wat er mogelijk is op bijvoorbeeld het gebied van conditie en herstel. Je wordt door ons getraind en gecoacht naar het hoogst haalbare resultaat, waarbij je zelf de regie voert over jouw gezondheid. Als cliënt van BeLife heb altijd toegang tot jouw online dossier.

Ons multidisciplinaire behandelteam staat voor je klaar en is gericht op jouw herstel.

VERGOEDING

De medische specialistische revalidatiezorg wordt, als je daar voor in aanmerking komt, vergoed vanuit de basiszorg.

De stappen voor je 1ste afspraak

Je vraag wordt binnen 2 werkdagen beantwoord door de revalidatiearts.