BELIFE - GRIP OP INZETBAARHEID

WERK & INZETBAARHEID

BeLife werkt vanuit een professionele en gebalanceerde visie op menselijke waarden en ondernemingsbelangen. Wij willen duurzaam bijdragen aan de gezondheid, inzetbaarheid en arbeidsproductiviteit van mensen door het ontwikkelen van kosteneffectieve programma’s en het inzetten van toegewijde professionals. Zo dragen we wij bij aan vitale en duurzame organisaties voor toonaangevende bedrijven in de business to business markt, aanbieders van bedrijfszorg pakketten, zorgverzekeraars en arbodiensten.

Daarom kiezen klanten voor BeLife

Brede expertise

Hoogwaardige kennis

Jarenlange ervaring

Adviseur Werk & Inzetbaarheid

Gezondheid is een belangrijke factor in ons dagelijks functioneren. Optimale fysieke en mentale belasting en belastbaarheid, het voorkomen van gezondheidsklachten en zorgen voor een gezonde werkomgeving zijn daarom essentieel. De Adviseur Werk & Inzetbaarheid is gespecialiseerd in bedrijfsfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie en (mentale) vitaliteitscoaching en daardoor dé specialist om medewerkers gezond en inzetbaar te houden. Onze adviseur werkt op projectbasis. Door veel aanwezig te zijn op de werkvloer heeft de adviseur veel kennis van het werkproces binnen het bedrijf. Zo helpen we niet alleen de medewerker met zijn klachten maar denken we ook mee op organisatieniveau.

Consultancy

De consultant spart op strategisch niveau over uiteenlopende onderwerpen en ondersteunt je bij het vertalen van knelpunten binnen jouw organisatie. Vanuit een brede expertise werkt de consultant gericht aan passende interventies, praktische oplossingen en beleid.

Ergonomen

Onze specialisten zorgen voor een goede balans tussen mens, proces, techniek en jouw organisatie. We voeren gerichte analyses uit en levert concrete oplossingen om werkzaamheden gezonder, efficiënter, leuker en veiliger te maken.

ONS TEAM

Brede expertise, Hoogwaardige kennis, Jarenlange ervaring

Bart Swinkels

Rita Gooshouwer

In mijn functie als medewerkster verkoop binnendienst heb ik zeer afwisselende taken. Zo werk ik als projectondersteuner voor het consultantsteam en verwerk ik aanvragen en aanmeldingen. Vooral het in contact zijn met de cliënten en uitvoerders vind ik erg leuk.

medewerkster verkoop binnendienst
rita.gooshouwer@belife.nl
088-272 3510

Peggy Pieters

Bij BeLife combineer ik de rollen incompany onderzoeker én projectleider (PMO en andere screeningsmethoden) met HR consultancy. Human Resources is een mooi en waardevol vakgebied in een tijd waarin organisaties voor vele uitdagingen staan. Ik werk graag samen met organisaties aan het concreet handen en voeten geven van duurzame inzetbaarheid.

“Connect the cause and effect, one foot in front of the next, this is the start of a journey”

Consultant Vitaliteit & Presteren
peggy.pieters@belife.nl
06 - 40 67 48 06

Ad van Genuchten

In mijn functie kom ik bij heel veel verschillende bedrijven en organisaties om te bespreken wat er bij hun speelt op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Mijn specialisatie en passie binnen mijn werk is de oudere medewerker bij bedrijven en organisaties in een fysieke werkomgeving.

“Werk met energie, dan krijg je energie uit je werk.”

Business Consultant Duurzame Inzetbaarheid
ad.van.genuchten@belife.nl
06 - 557 77 822