BELIFE - Diensten

WERK & INZETBAARHEID

Met onze dienstverlening brengen we deelnemers en teams vanuit hun eigen kracht in beweging. Dit doen we op een praktische en energieke wijze, gebaseerd op de laatste theorieën en jarenlange praktijkervaring.

In company

Gezondheid is een belangrijke factor in het dagelijks functioneren. Optimale fysieke en mentale belasting en belastbaarheid, het voorkomen van gezondheidsklachten en zorgen voor een gezonde werkomgeving zijn daarom essentieel. Onze Adviseur Werk & Inzetbaarheid is dé specialist om medewerkers gezond en inzetbaar te houden.

Lees meer

Workshops/ Trainingen

Medewerkers die zelf regie nemen over hun gezondheid, vitaliteit, energie en mentale kracht zijn vaak duurzaam inzetbaar en hebben meer plezier in hun werk. BeLife faciliteert en inspireert medewerkers middels workshops en trainingen om vanuit eigen kracht in beweging te komen.

Lees meer

Onderzoek/ Screening

Ontdek verbetering voor jouw organisatie! Breng, middels onderzoek, knelpunten in kaart en ga gericht aan de slag met het verbeteren van de werkomgeving, de duurzame inzetbaarheid of het werkvermogen van jouw medewerkers. Om daadwerkelijk verandering te realiseren werken we bij voorkeur vanuit een programma aanpak waarbij de wensen en fase waarin de organisatie zich bevindt... View Article

Lees meer

Individuele interventies

Naast onze In Company dienstverlening bestaat de mogelijkheid om medewerkers aan te melden voor een (individuele) interventie. Tijdens een interventie is er aandacht voor werkfactoren en ligt de nadruk op het stimuleren van gezondheidsbevorderend gedrag en eigen verantwoordelijkheid.

Lees meer