BELIFE - Investeer in de vitaliteit van je medewerkers

WERK & INZETBAARHEID

“Niks doen met de Inzetbaarheid en vitaliteit van personeel is geen optie meer”, stelt Ad van Genuchten, Consultant Duurzame Inzetbaarheid bij BeLife. Medewerkers zijn kostbaar; er is een te kort aan instroom van nieuw talent, de gemiddelde leeftijd stijgt en medewerkers moeten langer werken. Elk bedrijf waar ik kom ervaart de problemen.

Investeren in vitaliteit

De Inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers is stuurbaar en beïnvloedbaar. Een organisatie die zijn medewerkers hierin begeleidt plukt er de vruchten van. Vitale medewerkers leveren meer rendement, zijn gemotiveerd en duurzaam inzetbaar. Er is minder kans op verloop of verzuim. Aan de slag gaan met Duurzame Inzetbaarheid zorgt ervoor dat dit onduidelijke begrip wordt omgezet in waardevolle acties.

Vitaliteitsprojecten voor 50% gesubsidieerd

Middels de ESF subsidie kunnen projecten Duurzame Inzetbaarheid voor 50% gesubsidieerd worden. Wij hebben al een aantal jaar ervaring in het ondersteunen van kleine, grote en middelgrote organisaties bij het opzetten en uitvoeren van projecten in het kader van de ESF subsidie. Ik merk dat veel organisatie tegen de administratieve rompslomp opkijken. Dat is nergens voor nodig, wij ontzorgen organisaties in het traject van het begin tot het eind. Alle subsidieaanvragen die tot nu toe met ons zijn aangevraagd zijn goedgekeurd door het Agentschap SZW en naar tevredenheid van de klant uitgevoerd. Er zijn zelf al klanten voor een tweede of derde keer aan de slag met de ESF subsidie.

Klanten die met ons met de thema’s duurzame inzetbaarheid en vitaliteit aan de slag zijn gegaan hebben grote stappen gemaakt. De leidinggevende kijken anders naar hun medewerkers en hebben oprechte aandacht voor hun vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Medewerkers pakken eigenaarschap met betrekking tot hun vitaliteit, vallen minder uit en presteren beter.

 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen in het kader van de ESF subsidie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek via ad.van.genuchten@belife.nl of 06- 5577 7822.

 

 

 

Ad van Genuchten werkt als Consultant Duurzame Inzetbaarheid bij BeLife. Al 20 jaar adviseert, traint en begeleidt hij diverse bedrijven en organisaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.

 

 

 

 

 

 

Lees hier meer over de ESF subsidie.