Voeding & Bewegen

Willen jouw medewerkers hun energieniveau verhogen? Willen ze hun eet- en/of beweegpatroon aanpassen? Met deze workshops en training brengen we deelnemers vanuit hun eigen kracht in beweging. Onze erkende vitaliteitscoaches, beweegcoaches en voedingsdeskundigen doen dit op een praktische en energieke wijze, gebaseerd op de laatste theorieën en jarenlange praktijkervaring. Ook hebben we een netwerk met (ex)topsporters.

Keuze uit

Workshop Energiek Bewegen
Bewegen geeft direct meer energie. Deze interactieve workshop geeft deelnemers inzicht en tips over de positieve effecten van (meer) bewegen en over hoe ze meer bewegen kunnen integreren in het dagelijkse leven. Met een bewegingscoach gaan deelnemers tijdens de workshop zelf op zoek naar een leuke en eenvoudige manieren om meer te gaan bewegen. Alle vormen van bewegen komen aan bod. Van algemene dagelijkse activiteiten tot (top)sport.


Workshop H.I.I.T.
Tijd is geen excuus meer om niet te bewegen. Er bestaan een effectievere methode die minder tijd in beslag neemt en helpt om snel fitter te worden. En ook nog geschikt is voor alle niveaus! HIIT staat voor: Hoge Intensiteit Interval Training. Een goede HIIT-workout betekent in feite dat je zo hard mogelijk je best doet in een korte tijd met kleine pauzes daartussen. Het is een geweldige training strategie om prestaties te verbeteren en calorieën te verbranden. Er wordt gewerkt zonder materialen. Na deze workshop kunnen de deelnemers thuis zelfstandig trainen met deze methode.


Workshop Voeding is Brandstof
Voeding is de brandstof voor ons lichaam en heb je nodig voor het leveren van prestaties. Op een interactieve manier wordt tijdens de workshop inzicht gegeven in de korte en lang termijn invloed van voeding op je vitaliteit. Tijdens de workshop krijgen de deelnemers handvatten om gezonder te gaan eten en hoe ze een gezonder gewicht kunnen bereiken en/of behouden. Er zal een start worden gemaakt met een persoonlijk plan om gezonde voeding te integreren in het dagelijks leven van de deelnemer.


Training Voeding & Beging
In deze training gaan we aan de slag met de gedragsverandering die nodig is om  overgewicht structureel aan te pakken. De basis om een gezond gewicht te bereiken is gezond eten en voldoende bewegen. De training bestaat uit 4 workshops waarin de deelnemers uitleg krijgen en ervaren wat gezonde voeding en beweging is, aan de slag gaan met moeilijke momenten en doorzetten. Voorafgaand aan de training vindt een gesprek met de vitaliteitscoach plaats om individuele doelen te bepalen. Steun is belangrijk om je doelen te bereiken. We werken daarom binnen deze training met een buddysysteem. Iedere deelnemer krijgt een buddy die hem/haar tussen de workshops door motiveert om te werken aan de doelen uit het persoonlijk actieplan. Daarnaast is er tussen de workshops door e-mailbegeleiding door de vitaliteitscoach.
De workshops worden verzorgd voor een groepsgrootte van 10 – 12 personen en duren 2 uur. De totale duur van de training is 6 maanden, bestaande uit 4 bijeenkomsten van 2 uur.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP