Talent & Performance

Meer energie, focus, motivatie en zelfvertrouwen. Dat is wat er gebeurt als je in praktijk werkt met je sterke punten. Werken vanuit je kracht betekent weten wat jouw sterke punten zijn en ze bewust inzetten daar waar nodig. Zo kun je krachtiger keuzes maken welke taken wel of niet bij jou aansluiten en scherp stellen wanneer jij op je best bent en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de organisatie. Waar zit jouw talent, leer je wat een sterke punten aanpak doet op niveau van motivatie en betrokkenheid bij personeel, en hoe je de vertaalslag kunt maken naar optimaal presteren in een continue leeromgeving.

ASSESSMENTS   |   COACHING   |   WORKSHOPS   |   PERFORMANCE PROGRAMMA

TALENT & PERFORMANCE VOOR MEDEWERKERS
Wil je als medewerkers met een Talent en Performance Assessment inzicht krijgen in jouw energie gevende sterke punten. Wil je met een coach jouw koers bepalen en leren hoe je jouw sterke punten effectief kan inzetten? We maken hierbij gebruik van de methodiek van Strengthscope®. Ook bieden we diverse inspirerende en prikkelende workshops over Werken vanuit je Talent, Persoonlijk Leiderschap, Feedback & Feedward en Talent & Presteren.


TALENT & PERFORMANCE VOOR LEIDINGGEVENDEN
De praktijk vraagt vaak van leidinggevenden om een allround leider te zijn. Het is zowel richting geven, leren en ontwikkelen, sturen op resultaten en processen en zorgen voor voldoende innovatie. De uitdaging is om te leiden vanuit je eigen kracht en deze te matchen met het nodige leiderschap voor het team en betrokken stakeholders.

Het Leiderschap Assessment geeft inzicht in alles wat een leider doeltreffend maakt. De combinatie van uitgebreide feedback van stakeholders, de persoonlijke sterke punten en het leiderschapsgedrag en StrengthscopeLeider®, geven een unieke kans voor leiders om te groeien in prestaties en het maximale uit zichzelf te halen. Onze methode van Leiderschapscoaching ligt op het inzetten van de sterke punten om het gewenste leiderschapsgedrag te tonen, en daarbij prestatierisico’s en mogelijke zwaktes. Dit geeft richting aan jouw ontwikkel pad en inzicht in je sterke punten, prestatierisico’s en leiderschapsgedrag. Je werkt aan jouw succes, en wendbaarheid in jouw omgeving en leert strategieën om jou sterke punten in te zetten.

Met de Workshop Talentgericht Leiderschap leer je:


TALENT & PERFORMANCE VOOR DE ORGANISATIE
Wil je een positieve werkcultuur laten ontstaan en persoonlijk leiderschap binnen de teams, management en organisatie ontwikkelen met de focus op talent. Kies dan voor het Programma Talent & Performance. Het programma bestaat uit 4 modules waaronder een Kick Off, Assessments & Team Scan, Coaching en een Advies voor de Organisatie.
Overweeg je om de huidige beoordelingscyclus te vervangen? Past de huidige beoordelingscyclus niet meer bij (de toekomst van) jouw organisatie en de medewerkers? Met het Programma New Performance Management creëer je een omgeving om medewerkers en leidinggevenden te faciliteren in het gesprek over optimale performance, motivatie en ontwikkeling.

Het programma bevat een innovatief online performance platform met de mogelijkheid om oa.:

WIL JE MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP.