Mentaal & Energiek

BeLife faciliteert en inspireert mensen om regie te nemen over hun eigen gezondheid, vitaliteit, energie en mentale kracht. Hoe manage jij jouw energievoorraad? Met onze workshops, webinars en trainingen brengen wij deelnemers vanuit hun eigen kracht in beweging. Onze erkende vitaliteitscoaches en mentale coaches verzorgen deze workshops en trainingen dit op een praktische en energieke wijze, gebaseerd op de laatste theorieën en jarenlange praktijkervaring.

Keuze uit

Workshop Energiek Werken & Leven
Voldoende energie hebben om de dingen te doen die je wilt en moet doen, op je werk en thuis. Daar draait de workshop energiek werken en leven om. Ga aan de slag met de verschillende energiebronnen (bewegen, voeding en slapen, mentaal, sociaal, werkplezier) en energielekken.


Webinar Persoonlijk Leiderschap
Hoe kan je in de waan van de dag toch nog je eigen koers varen? Dat begint bij jezelf goed te kennen, grip te hebben op jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Weet vanuit welke passie je werkt en leeft, welke talenten en expertises je bezit en hoe je jouw energie kunt managen.


Workshop Slapen kun je Leren
Met deze workshop gaan we in op slaap/waakritme, het effect van voeding op slaap en slaapstrategieën. De deelnemers worden zich bewust van hun eigen slaap- en waakpatroon, de mogelijke verbeteringen hierin en krijgen handige tips en tricks om meer energie te krijgen. 


Workshop Gezond en Energiek in de Ploegendienst
Energiek in de ploegendienst richt zich op het vergroten van persoonlijke energiebronnen. Tijdens de workshop gaan we in op de thema’s:
• voeding en beweging, de biologische klok,
• slapen (verstoring slaap/waakritme, effect van licht, het effect van voeding op slaap en slaapstrategieën),
• werk-privé balans en welke keuzes je daarin kunt maken.


Workshop of Training Mindfulness
Bij het opstaan, tijdens het koken en het autorijden of op het werk; let maar eens op hoe vaak we op routine draaien terwijl onze gedachten zijn bij zaken uit het verleden en de toekomst. Met Mindfulness richt je je aandacht volledig op het hier en nu en kom je los van (pieker-)gedachten.


Workshop Werk / Privé balans
De huidige tijd vraagt veel van ons: goed werk afleveren, een leuke collega zijn, je plek vinden in continue verandering, een leuke ouder zijn, met vrienden afspreken, sporten en de zorg voor een hulpbehoevende ouder. De ‘BV-Werk’ en de ‘BV-Privé’ zorgen voor voldoende uitdaging.


Workshop Mentale Kracht
Mentale kracht is onze manier van omgaan met situaties. In de workshop gaan we aan de slag met; het kunnen richten van aandacht en concentratie,  het kunnen omgaan met veranderende situaties,  je energiebalans managen en zelfvertrouwen.