Events

Een event is het middel bij uitstek om medewerkers te inspireren en te motiveren om een gezonde en vitale leefstijl te kiezen. Bij de events van BeLife draait alles om beleven! Wij bieden diverse vormen van events aan zoals een vitaliteitsparade, een vitaliteitsdag of losse workshops. Je kunt het event zelf samenstellen door te kiezen uit een keuzemenu.

“Fun is de rode draad waarbij wij fun definiëren als leuk en interessant, enthousiast en energiek en laagdrempelig.”

Events worden op maat gemaakt en kunnen bestaan uit een:
• kick-off
• health-check
• vitaliteitsparade
• mini-workshop

Vitaliteitsparade
Op de vitaliteitsparade worden diverse activiteiten aangeboden, waar je vrij langs kan lopen en waar je aan kan deelnemen. Alle activiteiten staan in het teken van interactie, beleving en plezier. Loop bijvoorbeeld binnen in een verrassingstent waar een mental coach een speeddate aanbiedt, trek je even terug in de loungehoek met mindfulness oefeningen, volg een bootcamp of laat je in de watten leggen door de ‘stoelmasseur’.


Voorbeelden van workshops
Voorbeelden van workshops zijn Werken is Topsport, Persoonlijk Leiderschap, Balans Werk-Privé, Energiek bewegen, Mentale Veerkracht, Mindfulness en Outdoor teambuilding activiteiten.

Al onze workshops zijn terug te vinden bij de diensten Voeding & Beweging, Talent & Performance en Mentaal & Energiek en verzorgen wij ook als energizer van 0,5 – 1 uur.