Coaching Vitaal en Mentaal

Vitaliteit is meer dan gezond zijn. Het is fysiek, mentaal, emotioneel en zingevend in balans zijn. Vitaliteit heeft alles te maken met energie, gezondheid, leefstijl en welzijn; ‘je goed en energiek voelen’.

Vitaliteitscoaching
Wil je graag werken aan je  gezondheid en vitaliteit alleen lukt het niet om daar zelf mee aan de slag te gaan? Dan is coaching van een vitaliteitscoach iets voor jou.

De vitaliteitscoach helpt met het maken van een persoonlijk vitaliteitsplan om gezonder en vitaler te gaan leven en zal je vervolgens gedurende 3 tot 6 maanden blijven begeleiden en motiveren. De coach maakt gebruik van motiverende gesprekstechnieken gericht op ontlokken en versterken van intrinsieke motivatie tot verandering.


Mentale coaching
Deze coaching ondersteunt in het optimaliseren van prestaties en het realiseren van persoonlijke doelstellingen door het aanleren van mentale vaardigheden. In een eerste gesprek breng je, samen met een mentaal coach, jouw vitaliteit in kaart. We doen dit vanuit 3 pijlers: de BV ik, de BV werk en de BV privé. Tijdens het gesprek krijg je inzicht in jouw mentale thema’s: mindset, gedrag, persoonlijkheid en omgeving.
Leer welke energiebronnen een positieve of negatieve bijdrage leveren aan jouw prestatie. De coach gaat in dit gesprek op zoek naar de motivatie om te veranderen en samen met de deelnemer op zoek naar de persoonlijke thema’s waar de deelnemer mee aan de slag wil gaan.

Na het opstellen van het persoonlijk mentale vitaliteitsplan ga je aan de slag met de acties en de adviezen en blijft de mentaal coach jou 3 tot 6 maanden begeleiden en motiveren om je persoonlijke doelen te bereiken.

We bieden een basis of intensief traject aan.