BELIFE PROGRAMMA'S

Vitaliteit & Presteren

De algemeen werkende oplossingen die wij hebben ontwikkeld zijn verwerkt in programma’s. Met deze programma-aanpak bieden wij jouw organisatie en atleten totaaloplossingen op weg naar gezondheid, vitaliteit en prestaties.

WERKEN IS TOPSPORT

Je wilt graag dat jouw medewerkers dagelijks presteren op het hoogste niveau. Topsporters weten het als geen ander: je kunt alleen succesvol zijn als je ook zorgt voor voldoende momenten van rust en herstel. Een topatleet investeert in mentale (veer)kracht, techniek en conditie en zegt nee tegen zaken die niet passen in het programma.

MAXIMALE TEAMKRACHT

Word met je team energieker, creatiever en productiever. Daar droom je toch van. Teamleden die initiatief nemen, vol energie samenwerken, die elkaar opzoeken om problemen zelf op te lossen. Zelfstandige, productieve teams die met plezier werken. Als een team goed functioneert en een stuwende kracht is van een organisatie, merk je dat direct.

READY TO PERFORM

Meet en verbeter jouw prestaties en haal het maximale uit jezelf. In onze laboratoria verzorgen wij inspanningsfysiologische metingen, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en daarnaast advisering, coachen en trainen wij (top) sporters, sportteams en bedrijven.

VITALITEIT & LEEFSTIJL

Wij weten dat mensen die goed slapen en gezond leven, lekker in hun vel zitten en beter presteren en optimaal inzetbaar zijn. Dit programma zorgt gedurende 12 weken voor het doorlopend stimuleren en meetbaar maken van vitaliteit middels fitheidsbandjes. Werknemers krijgen inzicht in hun levensstijl en worden uitgedaagd, ook onderling, hier aan te werken.

LOOPBAANSCAN & PERFORMANCE

Krijg een kwantitatief beeld van de mentale en fysieke vitaliteit van je personeel met een loopbaanscan. De werkbelasting is hoog en medewerkers moeten langer doorwerken. Bied ze kennis en vaardigheden zodat ze zelf kunnen werken aan hun vitaliteit en werkvermogen. Zie ons voorbeeld van een loopbaanscan programma in het onderwijs.  

VITALITEIT & PERFORMANCE

Laat medewerkers, nu en in de toekomst, met plezier en energie optimaal presteren. De maatschappij waarin wij leven draait op een zeer hoog tempo. Het programma is speciaal ontwikkeld om deelnemers inspiratie, inzicht en handvatten te geven voor het verbeteren van hun vitaliteit en zo in topvorm te komen of te blijven.

BeLife begeleidt mensen en teams zodat zij, nu en in de toekomst, met plezier en energie optimaal presteren. Zo dragen zij het maximale bij aan het succes van jouw organisatie.