BELIFE - OVER ONS

VITALITEIT & PRESTEREN

Wij begeleiden mensen, teams en bedrijven met het nemen van eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en presteren en daarnaast concreet aan de slag te gaan met die mensen en teams. Van persoonlijke training en coaching tot performance- en vitaliteitsprogramma’s. Wij doen dit incompany bij bedrijven en hebben daarnaast een tiental BeLife centra verspreid over Nederland. BeLife beschikt daarbij over hoogwaardige kennis van inspanningsfysiologische metingen, fysieke belasting, voedingsassessments en mentale weerbaarheidsmetingen. Daarnaast hebben wij ervaring op het gebied van performance coaching van topsporters, sportteams en bedrijven. BeLife gaat concreet aan de slag met mensen op het gebied van fysieke en mentale gezondheid, vitaliteit en het optimaal benutten van talent en teamkracht.

Daarom kiezen klanten voor BeLife

Vakkundig
Aandacht
Divers

Consultants

Een consultant spart op strategisch niveau over uiteenlopende onderwerpen en komt gezamenlijk tot een effectieve aanpak van interventies. Vanuit een brede expertise werkt de consultant gericht aan het ontwikkelen en behouden van vitaliteit en prestatievermogen.

Coaches

Diverse coaches bieden handvatten aan bij het behalen van persoonlijke doelen. Coaches zijn er om te ondersteunen, motiveren, stimuleren en trainen. Het stellen van haalbare doelen en het gedrag en levensstijl veranderen staat hierin centraal. Onderwerpen als vitaliteit (mentaal en fysiek), presteren, voeding en/of bewegen en talent ontwikkeling kunnen aan bod komen.

Laboratorium

Om prestaties te verbeteren moet voortgang gemeten worden. BeLife beschikt over hoogwaardige kennis van onder meer inspanningsfysiologische metingen, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en ervaring op het gebied van training en begeleiding van medewerkers en topsporters.

Trainers

Trainers van BeLife begeleiden topsporter met het behalen van hun persoonlijke doelen. Een trainer helpt met de performance na een screen/test behapbaar maken en vertalen naar trainingsmethodes.

ONS TEAM

Brede expertise, hoogwaardige kennis, energiek en dynamisch

Vincent Wijmans

Ik haal mijn energie uit het creatief meedenken met klanten over duurzame oplossingen als het gaat om vitaliteit en presteren. Ik ben in mijn functie dan ook altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening innovatief en onderscheidend te houden.

Vanuit onze “werken is topsport” gedachte weten we immers dat stilstand, feitelijk achteruitgang betekent. Wij hebben “het lef” om mensen en teams met onze vitaliteits- en performance programma’s echt te bewegen tot een vitaler leven.

“Leven is tenslotte het meervoud van Lef”

Manager New Business, Marketing & Sales
vincent.wijmans@belife.nl
06 - 396 60 158

Roland Kuiper

Consultant Vitaliteit & Presteren
roland.kuiper@belife.nl
06-405 068 20

Peggy Pieters

Bij BeLife combineer ik de rollen incompany onderzoeker én projectleider (PMO en andere screeningsmethoden) met HR consultancy. Human Resources is een mooi en waardevol vakgebied in een tijd waarin organisaties voor vele uitdagingen staan. Ik werk graag samen met organisaties aan het concreet handen en voeten geven van duurzame inzetbaarheid.

“Connect the cause and effect, one foot in front of the next, this is the start of a journey”

Consultant Vitaliteit & Presteren
peggy.pieters@belife.nl
06 - 40 67 48 06

Vincent Deinum

“We go out doing things we don’t like doing, in order for us to continue doing things we don’t like doing. It is stupid. Better to have a short life that is full of what you like doing, than a long life spent in a miserable way.” – Alan Watts

Ik help organisaties vitaliseren en het bereiken van een positieve werkcultuur, waarin medewerker en leidinggevende in ontwikkeling zijn en het maximale uit zichzelf kunnen halen om een bijdrage te leveren aan de organisatie. Ik ontwerp met de klant programma’s en voer deze samen met het team van consultants uit.

Senior Consultant Vitaliteit & Presteren
vincent.deinum@belife.nl
06 - 520 47 106

Suzanne van der Heiden

Mijn specialiteit ligt op het mentale vlak, mijn achtergrond is Arbeidspsycholoog.

Lol in je werk, leven en werken met passie, mindfulness en ontdek je eigen kracht.

“Investeer in je werk, je privé en vergeet hierbij niet jezelf dit geeft energie en vitaliteit leidt tot balans en de mogelijkheid te groeien en ontwikkelen.”

Consultant Vitaliteit & Presteren
suzanne.van.der.heiden@belife.nl
06 - 542 85 112

Dorien Gerritsen

Accountmanager
dorien.gerritsen@belife.nl
06 - 296 27 337

Ad van Genuchten

In mijn functie kom ik bij heel veel verschillende bedrijven en organisaties om te bespreken wat er bij hun speelt op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Mijn specialisatie en passie binnen mijn werk is de oudere medewerker bij bedrijven en organisaties in een fysieke werkomgeving.

“Werk met energie, dan krijg je energie uit je werk.”

Business Consultant Duurzame Inzetbaarheid
ad.van.genuchten@belife.nl
06 - 557 77 822

Edwin Benne

Mijn focus ligt op (mentaal) presteren; zowel op individueel als team niveau.

Training en coaching gericht op het maximaal ontwikkelen en benutten van talenten, het bevorderen van eigenaarschap, het verhogen van de mentale veerkracht en verbeteren van samenwerken, waardoor de best mogelijke prestatie kan worden geleverd.

“Van goed functioneren naar top presteren!”

Sr. Consultant Vitaliteit & Presteren
edwin.benne@belife.nl
06 - 152 69 325

Hessel de Vries

Vanuit het thema Vitaliteit & Presteren laat ik mensen en organisaties nadenken over zichzelf en breng ik ze in beweging.

Relaties opbouwen, mensen verbinden, een positieve energie overbrengen en innovatie in gang zetten is wat ik graag doe. Hiervoor gebruik ik mijn creativiteit en sterk analytisch vermogen.

Consultant Vitaliteit & Presteren
hessel.de.vries@belife.nl
06 - 212 10 151

Janneke de Valk

Ik ben ontzettend blij met wat ik doe; niets is leuker dan samen met klanten te sparren en oplossingen te bedenken voor een meer vitale organisatie!

Lol in je werk, enthousiasme, gedrevenheid, passie en teamkracht, daar sta ik voor.

“Dream big. Start small. But most of all, start!”

Salesmanager Vitaliteit & Presteren
janneke.de.valk@belife.nl
06 - 271 70 466

Fred de Geus

Als Business Development Manager ben ik verantwoordelijk voor alle activiteiten m.b.t. de Ready to Perform producten waaronder MuscleSound. Ik houd mij o.a. bezig met productontwikkeling, partnerships, sales en relatiemanagement van Ready to Perform.

“Succes is niet de plaats waar je staat, maar de richting waar naar je kijkt.”

Business Development Manager
fred.de.geus@belife.nl
06-11 088 943