BELIFE - OVER ONS

VITALITEIT & PRESTEREN

Wij begeleiden mensen, teams en bedrijven met het nemen van eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en presteren en daarnaast concreet aan de slag te gaan met die mensen en teams. Van persoonlijke training en coaching tot performance- en vitaliteitsprogramma’s. Wij doen dit incompany bij bedrijven en hebben daarnaast een tiental BeLife centra verspreid over Nederland. BeLife beschikt daarbij over hoogwaardige kennis van inspanningsfysiologische metingen, fysieke belasting, voedingsassessments en mentale weerbaarheidsmetingen. Daarnaast hebben wij ervaring op het gebied van performance coaching van topsporters, sportteams en bedrijven. BeLife gaat concreet aan de slag met mensen op het gebied van fysieke en mentale gezondheid, vitaliteit en het optimaal benutten van talent en teamkracht.

Daarom kiezen klanten voor BeLife

Vakkundig
Aandacht
Divers

Consultants

Een consultant spart op strategisch niveau over uiteenlopende onderwerpen en komt gezamenlijk tot een effectieve aanpak van interventies. Vanuit een brede expertise werkt de consultant gericht aan het ontwikkelen en behouden van vitaliteit en prestatievermogen.

Coaches

Diverse coaches bieden handvatten aan bij het behalen van persoonlijke doelen. Coaches zijn er om te ondersteunen, motiveren, stimuleren en trainen. Het stellen van haalbare doelen en het gedrag en levensstijl veranderen staat hierin centraal. Onderwerpen als vitaliteit (mentaal en fysiek), presteren, voeding en/of bewegen en talent ontwikkeling kunnen aan bod komen.

Laboratorium

Om prestaties te verbeteren moet voortgang gemeten worden. BeLife beschikt over hoogwaardige kennis van onder meer inspanningsfysiologische metingen, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en ervaring op het gebied van training en begeleiding van medewerkers en topsporters.

Trainers

Trainers van BeLife begeleiden topsporter met het behalen van hun persoonlijke doelen. Een trainer helpt met de performance na een screen/test behapbaar maken en vertalen naar trainingsmethodes.

ONS TEAM

Brede expertise, hoogwaardige kennis, energiek en dynamisch

Roland Kuiper

Consultant Vitaliteit & Presteren
roland.kuiper@belife.nl
06-405 068 20

Peggy Pieters

Bij BeLife combineer ik de rollen incompany onderzoeker én projectleider (PMO en andere screeningsmethoden) met HR consultancy. Human Resources is een mooi en waardevol vakgebied in een tijd waarin organisaties voor vele uitdagingen staan. Ik werk graag samen met organisaties aan het concreet handen en voeten geven van duurzame inzetbaarheid.

“Connect the cause and effect, one foot in front of the next, this is the start of a journey”

Consultant Vitaliteit & Presteren
peggy.pieters@belife.nl
06 - 40 67 48 06

Suzanne van der Heiden

Mijn specialiteit ligt op het mentale vlak, mijn achtergrond is Arbeidspsycholoog.

Lol in je werk, leven en werken met passie, mindfulness en ontdek je eigen kracht.

“Investeer in je werk, je privé en vergeet hierbij niet jezelf dit geeft energie en vitaliteit leidt tot balans en de mogelijkheid te groeien en ontwikkelen.”

Consultant Vitaliteit & Presteren
suzanne.van.der.heiden@belife.nl
06 - 542 85 112

Ad van Genuchten

In mijn functie kom ik bij heel veel verschillende bedrijven en organisaties om te bespreken wat er bij hun speelt op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Mijn specialisatie en passie binnen mijn werk is de oudere medewerker bij bedrijven en organisaties in een fysieke werkomgeving.

“Werk met energie, dan krijg je energie uit je werk.”

Business Consultant Duurzame Inzetbaarheid
ad.van.genuchten@belife.nl
06 - 557 77 822

Janneke de Valk

Ik ben ontzettend blij met wat ik doe; niets is leuker dan samen met klanten te sparren en oplossingen te bedenken voor een meer vitale organisatie!

Lol in je werk, enthousiasme, gedrevenheid, passie en teamkracht, daar sta ik voor.

“Dream big. Start small. But most of all, start!”

Salesmanager Vitaliteit & Presteren
janneke.de.valk@belife.nl
06 - 271 70 466