1. September: maand van werkorganisatie

  September: maand van werkorganisatie

  Met onze BeLife Vitaliteitskalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maand staat in het teken van 'werkorganisatie'.

  September - maand van de werkorganisatie siteSchrijf je hoofd leeg. Hoe kom jij na de zomer weer in jouw werkritme? Hoe zorg je ervoor dat je in het najaar niet wordt ondergesneeuwd door de drukte? Het bewust aan de slag gaan met je werkorganisatie is hiervoor de sleutel.

  Onze tips

  • Workshop Hybride werken
  • Workshop Vitaliteit
  • Workshop Werkorganisatie

  Themadagen in september

  • 19 tot 25 september: Week van het Werkgeluk
  • 26 tot 30 september: De Nationale Vitaliteitsweek

  BeLife Vitaliteitskalender

  Bewegen is het vierde thema van de BeLife Vitaliteitskalender. Benieuwd naar de overige thema’s? Vraag de kalender hier gratis op. 

  Met de Vitaliteitskalender breng je verschillende vitaliteitsthema’s op een laagdrempelige en enthousiaste manier onder de aandacht bij jouw medewerkers. Door de gemeenschappelijkheid van de thema’s en door het koppelen aan de herkenbare thema’s in de seizoenen, is het aansprekend voor iedereen. De medewerkers krijgen concrete tips en tricks waardoor ze direct aan de slag kunnen met het behouden of verbeteren van hun vitaliteit.

  Meer informatie?

  Benieuwd wat BeLife voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@belife.nl of bel 088-330 1400. 

  Deel deze pagina

  Terug naar overzicht

  Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen uit ons vakgebied. 

  Hier inschrijven