1. Juli & augustus: maanden van boost en ontspanning

  Juli & augustus: maanden van boost en ontspanning

  Met onze BeLife Vitaliteitskalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maanden staan in het teken van 'boost en ontspanning'.

  Juli en aug - website

  Geniet en laad op!

  Tijdens de zomer staat het opladen van de persoonlijke batterijen centraal. Krijg een energieboost door aandacht te geven aan het actief opladen van je batterij en te ontspannen.  

  Themadagen in juli en augustus

  • 30 juli: Internationale Dag van de Vriendschap
  • 15 augustus: National Relaxation Day
    

  Onze tip - Vitaal de zomer door

  Inspireer jouw medewerkers deze zomer op de thema’s bewegen, slaap en balans werk-privé. Dit kan met onze interactieve inspiratiesessies of podcasts. Medewerkers krijgen tips en handvatten om vitaal de zomer door te komen zodat zij na de zomer hun batterijen hebben opgeladen. 

   

  Meer informatie

   

  BeLife Vitaliteitskalender

  Bewegen is het vierde thema van de BeLife Vitaliteitskalender. Benieuwd naar de overige thema’s? Vraag de kalender hier gratis op. 

  Met de Vitaliteitskalender breng je verschillende vitaliteitsthema’s op een laagdrempelige en enthousiaste manier onder de aandacht bij jouw medewerkers. Door de gemeenschappelijkheid van de thema’s en door het koppelen aan de herkenbare thema’s in de seizoenen, is het aansprekend voor iedereen. De medewerkers krijgen concrete tips en tricks waardoor ze direct aan de slag kunnen met het behouden of verbeteren van hun vitaliteit.

  Meer informatie?

  Benieuwd wat BeLife voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@belife.nl of bel 088-330 1400. 

  Deel deze pagina

  Terug naar overzicht

  Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen uit ons vakgebied. 

  Hier inschrijven