1. Nieuws BeLife Vitaal werken

  Nieuws

  Lees hier onze laatste nieuwsberichten


  BeLife en CIR revalidatie slaan handen ineen voor de chronische pijnpatiënt

  BeLife, label van Arbo Unie en aanbieder van revalidatiezorg, is voornemens zich aan te sluiten bij CIR revalidatie. Beide organisaties zijn overtuigd om hiermee van grotere waarde te zijn voor de patiënt binnen de medisch specialistische pijnrevalidatie.

  De verborgen kracht van vrijwilligerswerk

  Dankzij vrijwilligers kunnen mensen met een beperking bewegen, blijven sportverenigingen draaien, hebben eenzame ouderen toch af en toe gezelschap en worden buurten veilig en schoon gehouden. Allemaal goede redenen om als werkgever aan te moedigen dat je medewerkers hier tijd in steken. Met als mooie bijkomstigheid: ze worden er zelf ook vitaler en gelukkiger van. Hoe zit dat?

  November: maand mentale veerkracht

  Met onze BeLife Vitaliteitskalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maand staat in het teken van 'mentale veerkracht'.

  Moedige mindset

  Train je mindset met behulp van een optimistische instelling. Juist de natte herfstmaanden lenen zich er uitstekend voor je mindset positief te beïnvloeden.

  Oktober: maand van mindset

  Met onze BeLife Vitaliteitskalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maand staat in het teken van 'mindset'.