Trainingen gezond  veilig werken werkplek  1440 x 420 pixels

Stimuleer gezond, veilig en efficiënt werken

Trainingen gezond en veilig werken

In onze workshops en trainingen bieden we medewerkers, leidinggevenden en werkplekontwerpers inspiratie, kennis en handvatten om een gezonde en veilige werkomgeving te creëren. Onze workshops zijn laagdrempelig en inspirerend. Liever een duurzame gedragsverandering bewerkstelligen? Kies dan voor een training. De workshops en trainingen kunnen zowel op locatie als online.

Meer informatie?

088 330 14 00

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur

Liever een expert spreken?

Maak een bel-me-terug afspraak

Workshops en trainingen

Workshop / training gezond en veilig werken
Onze workshop en training gezond en veilig werken wordt aangeboden voor beeldschermwerk of fysiek werk. In de workshop worden de medewerkers zich bewust van het effectief gebruik maken van hun lichaam. De training richt zich op het aanleren van vaardigheden om een duurzame gedragsverandering tot stand brengen. Dit bevordert de productiviteit en vermindert de kans op verzuim. De workshop en training is interactief van opzet, is praktisch en ervaringsgericht ingestoken en sluit aan bij het werk- en opleidingsniveau van de doelgroep.
Basistraining ontwerpergonomie voor engineers
In onze In Company basistraining ergonomie leren we engineers in een korte tijd professionele vaardigheden op ergonomisch gebied. In de basistraining krijgt de engineer praktische handvatten voor het ontwerpen van veilige, gezonde en comfortabele werkomgevingen. De basistraining ergonomie bestaat uit drie dagdelen. De basis van deze training wordt gevormd door de Nederlandse en Europese (arbo-) wetgeving en de huidige ergonomie normen en ontwerprichtlijnen. Met praktische opdrachten wordt bovendien hands-on ondersteuning geleverd in het kader van vooraf geselecteerde (her)ontwerpprojecten binnen de organisatie.
Ergocoach training
In de Ergocoach training wordt een medewerker of leidinggevende opgeleid als ergocoach binnen jouw organisatie. De ergocoach adviseert medewerkers in een gezonde houding en beweging, stimuleert een gezonde werkcultuur en lost eenvoudige ergonomische vraagstukken op. 
Workshop Ergonomie
Deze korte workshop dient om ontwerpers en facilitair medewerkers kennis te laten nemen van fysieke belasting en gerelateerde ergonomie uitgangspunten. Deze informatie kan van belang zijn tijdens het aanschaffen van nieuwe arbeidsmiddelen of tijdens het (her-)ontwerpen van werkplekken en productielijnen. De workshop richt zich primair op bewustzijn creëren over ergonomie aspecten.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel met ons

Liever een expert spreken?

Stuur een bericht