Mentaal fit medewerker  1440 x 420 pixels

Verhoog de mentale weerbaarheid

Mentaal fit

Een medewerker die mentaal veerkrachtig is kan beter met tegenslagen omgaan, ervaart minder stress en presteert vaak beter. Om de mentale weerbaarheid te verhogen bieden wij individuele interventies met een mental coach. Deze interventies zijn ook voor medewerkers die niet lekker in hun vel zitten, grip op hun situatie lijken te verliezen of meer uit zichzelf willen halen.

Varianten 

Een 1-op-1 coachingstraject richt zich op het realiseren van een blijvende gedragsverandering bij de medewerker. Voor sommige medewerkers kan enkel een coaching gesprek waarbij inspiratie en bewustwording wordt gecreëerd al voldoende zijn. Daarom bieden wij een light, medium en intensieve variant aan.

  • Light – één coachingsgesprek van een uur. 
  • Medium – dit traject bestaat uit vijf uur coaching uitgespreid over drie tot zes maanden.
  • Intensief – dit traject bestaat uit neger uur coaching uitgespreid over drie tot zes maanden.

De coachingstrajecten starten met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden de motivatie en persoonlijk doelen van de medewerker bepaald. In het aansluitende coachingstraject motiveren en begeleiden we de medewerker gedurende drie tot zes maanden naar een vitaler leven. De coach maakt hierbij gebruik van motiverende gesprekstechnieken gericht op het stimuleren en versterken van de intrinsieke motivatie tot verandering.

Coaching - werken vanuit je kracht

Een medewerker die werkt vanuit zijn sterke punten heeft meer energie, focus en zelfvertrouwen. Met het Strengthscope® talent assessment krijgt de medewerker inzicht in zijn energie gevende sterke punten. Gekoppeld aan een coachingstraject leert de medewerker zijn sterke punten effectief in te zetten. Op deze manier werkt de medewerker vanuit zijn kracht. 

Meer informatie?

088 330 14 00

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur

Liever een expert spreken?

Maak een bel-me-terug afspraak

Benieuwd wat wij voor jouw medewerker kunnen betekenen?

Bel met ons

Liever een expert spreken?

Stuur een bericht