Winter Vitaliteit 1440 x 420Winter Boost

Gezondheid, mentale kracht, samenwerken en hybride werken

De winter is in beeld. Dit is voor veel medewerkers niet het favoriete seizoen. De dagen zijn korter, we zijn meer binnen en ontmoeten minder mensen. Zeker nu het thuis werken weer toeneemt. Daarom is het van belang om juist in de winter jouw medewerkers te stimuleren om zichzelf én elkaar extra op te laden. Fysiek en mentaal maar ook op het gebied van hybride werken én samenwerken, kan een extra impuls in de winter het verschil maken. En de brug naar het voorjaar verstevigen. 


Elk programma bestaat uit:

  • Workshops
  • Een opdracht
  • Een challenge
  • Een podcast
  • Winter Tools: deze toolkit bevat verschillende content die het programma ondersteunen. Het pakket bestaat o.a. uit polls, tips, voorbeeld challenges en de Winter Boost kletspot.

Winter Boost programma's

Gezond de winter door

In de winter zijn de dagen korter, zijn we meer binnen en zien we vaak ook minder mensen. Zeker nu het thuis werken weer toeneemt.
Dus is het vooral aan onszelf om toe te komen aan gezond eten, voldoende bewegen en slapen. Vaak ontbreekt het niet aan kennis over een gezonde leefstijl. Daarom dagen wij de medewerkers uit om met hun eigen kennis op zak duurzaam te veranderen.

Mentaal sterk in de winter
Het afgelopen jaar heeft veel van ons gevraagd op het gebied van draagkracht, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Onze psychologische flexibiliteit is en wordt nog steeds op de proef gesteld. Motivatie, mindset en focus vormen hierbij de basis. Verdiepen op deze aspecten zorgt ervoor dat je meer vanuit je eigen kracht kunt werken. Dat staat centraal in dit programma. 


Samen met plezier aan het werk in de winter
Het nieuwe werken, een combinatie van thuis en op kantoor werken, dient zich aan. En dus ook een nieuwe manier van samenwerken. Hierbij vormen verbinding, motivatie en samenwerken de basis. Wat jouw medewerkers nodig hebben en hoe zij dit kunnen organiseren staat hierbij centraal.

Hybride werken in de winter

De afgelopen tijd hebben we gemerkt dat thuiswerken in combinatie met op kantoor werken, ons veel kan brengen. De rust en focus van het thuiswerken en de energie van het samenwerken op kantoor zorgt voor een mooie balans in het werk, voldoening en werkplezier. Deze positieve ervaringen zijn de basis voor een nieuwe vorm van werken: hybride werken, afwisselend thuis en op kantoor werken. 
In dit programma staan werkplekken, werkorganisatie en de werk-privé balans centraal. 

Werkwijze

De verschillende programma’s sluiten mooi op elkaar aan. Je kunt er ook voor kiezen om de programma’s los in te zetten, hierbij adviseren we per thema een doorlooptijd van één maand. De programmaonderdelen (workshops, podcasts en opdrachten) zijn ook los af te nemen.  

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Winter Boost?

Neem hier contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel met ons

Liever een expert spreken?

Stuur een bericht