Herfst Flow 1400 x 420

Herfst Flow...

Gezond de herfst door & hybride werken

We kijken weer vooruit! Dat is fijn, maar vraagt ook veel van medewerkers. Hoe gaat het werk eruit zien dit najaar? Hoe is het om weer meer op kantoor te zijn? Wat betekent hybride werken? En hoe blijven medewerkers gezond? 

Met onze nieuwe programma’s werken we gericht aan gezond blijven en hybride werken in combinatie met alle uitdagingen thuis en op kantoor. 

Herfst Flow…

Elke maand is er een thema waar de medewerkers in verschillende werkvormen mee aan de slag gaan. Zo hebben we workshops, opdrachten, challenges en podcasts op de thema’s gezondheid en hybride werken. Omdat de medewerkers een langere periode deelnemen aan het programma komen zij tot verdieping en een duurzaam effect.

Elk programma bestaat uit:
 • Workshops
 • Een opdracht
 • Een challenge
 • Een podcast
 • Herfst Tools: deze toolkit bevat verschillende content die het programma ondersteunen. Het pakket bestaat o.a. uit polls, tips, voorbeeld challenges en de Herfst Flow kletspot.

De programma's

 • Gezond de herfst door
  De energie van de zomer vasthouden en de fysieke batterij opgeladen houden. Hiervoor vormen voeding, beweging en slaap de basis. In de zomer hebben we vakantie gehad, kunnen slapen zonder de wekker en kunnen genieten van lange lichte dagen met alle ruimte voor activiteiten en beweging. Richting de winter is het weer aan onszelf om toe te komen aan gezond eten, voldoende bewegen en slapen. Vaak ontbreekt het niet aan kennis over een gezonde leefstijl, maar dagen wij medewerkers uit om met hun eigen kennis op zak duurzaam te veranderen.
 • Hybride werken in het najaar
  De afgelopen tijd hebben we gemerkt dat thuiswerken in combinatie met op kantoor werken, ons veel kan brengen. De rust en focus van het thuiswerken en de energie van het samenwerken op kantoor zorgt voor een mooie balans in het werk, voldoening en werkplezier. Deze positieve ervaringen zijn de basis voor een nieuwe vorm van werken: hybride werken, afwisselend thuis en op kantoor werken.
  In dit programma staan werkplekkenwerkorganisatie en de werk-privé balans centraal.

 

Meer informatie?

088 330 14 00

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur

Liever een expert spreken?

Maak een bel-me-terug afspraak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel met ons

Liever een expert spreken?

Stuur een bericht