BELIFE NIEUWS

Vitaliteit & Presteren

RUIM 100 DEELNEMERS WERKEN OP DIT MOMENT AAN HUN VITALITEIT & PERFORMANCE!

Als organisatie zijn wij altijd bezig in het vooruit helpen van mensen. In ieder mens schuilt een krachtig potentieel. Onze missie is om dat potentieel tot volledige bloei te laten komen. Dit doen we door te focussen op energie, veerkracht en talent om zo het maximale uit mensen en teams te halen. Zo werken we samen aan een vitale wereld. 

De maatschappij waarin wij leven draait op een zeer hoog tempo en je wilt graag dat je medewerkers dagelijks presteren op het hoogste niveau. Als olympisch volleyballer en voormalig bondscoach weet ik dat je naast kennis en vaardigheden ook moet investeren in je vitaliteit, mentale veerkracht, eigenaarschap en fysieke conditie. Een combinatie van zowel mentale, fysieke en lifestyle elementen. Middels het Vitaliteit & Performance programma bieden wij de deelnemers inspiratie, inzicht en handvatten om, nu en in de toekomst, met plezier en energie te blijven presteren. Op dit moment zijn bij onze klanten Dura Vermeer, Arbo Unie en Rabobank meer dan 100 deelnemers aan de slag met hun duurzame inzetbaarheid.  

Deelnemers van het programma worden uitgebreid getest tijdens de Human Performance Screen. Tijdens deze test wordt de deelnemer gezien door een prestatie psycholoog, fysiotherapeut en inspanningsfysioloog. De uitkomsten van het onderzoek vormen de basis voor de doelen die samen met de vitaliteitscoach worden bepaald voor de rest van het programma. De individuele vitaliteit coaching wordt aangevuld met workshops die gericht zijn op kennisdeling. 

Voor wie is het programma?

In veel sectoren staat men continue voor grote uitdagingen. Dit vraagt veel van het individu, team en de organisatie. De materie wordt steeds complexer, dit vraagt om een andere dynamiek in het werken wat veel aanpassing vereist. We moeten daarnaast steeds langer doorwerken en willen dat graag gezond doen. 

Vaak is er een duidelijke wens om vroegtijdig handvatten te bieden die de medewerkers helpen bij het vinden van de juiste balans tussen hun professionele ontwikkeling en hun fysieke, mentale en sociale welzijn. Onze klanten Rabobank, Dura Vermeer en Arbo Unie bijvoorbeeld willen investeren in hun medewerkers om ze zo goed mogelijk in staat te stellen mee te veranderen en te blijven presteren op hoog niveau. Want duurzaam presteren is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer.

Klik op onderstaande knop om te zien hoe de deelnemers van Rabobank Peel Noord het Vitaliteit & Performance programma afsloten.

 Nieuwsgierig hoe wij jou, jouw team of organisatie kunnen helpen? Neem dan contact met me op.