BeLife is een landelijk werkend interventie & gezondheidsmanagement adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van hun duurzame inzetbaarheid.

BeLife is een organisatie die zijn passie en energie legt in het vooruit helpen van mensen. In ieder mens schuilt een krachtig potentieel. Onze missie is om dat potentieel tot volledige bloei te laten komen. Dat doen we door te focussen op energie, veerkracht en talent om zo het maximale uit mensen en teams te halen. Met elkaar elke dag een stapje vooruit. Dat verdient ieder mens en elke organisatie. Zo werken wij met elkaar aan een vitale wereld.

Voor het team Werk & Inzetbaarheid zijn wij op zoek naar een:

 

Senior Adviseur Werk & Inzetbaarheid

( 32-40 uur p/wk)

 

 Hoe ziet jouw werkdag er uit:

Jouw werkdag heeft 4 hoofdtaken namelijk:

 

Wat is onderdeel van jouw takenpakket:

Als Senior Adviseur werk & inzetbaarheid rapporteer je rechtstreeks aan de operationeel manager BeLife business to business.

Je bent voor klanten vaak het eerste gezicht van BeLife en daarmee het visitekaartje van de organisatie. Je bent vanuit jouw deskundigheid en achtergrond op detacheringbasis werkzaam bij verscheidene klanten. De werkzaamheden zijn daarbij divers. Je kunt in de praktijk verschillende rollen hebben zoals; als uitvoerend professional het leveren van (bedrijfs)zorg, het geven van trainingen, het adviseren van leidinggevenden, adviseren van HR-professionals, adviseren en rapporteren aan bedrijfsartsen, het acquireren van aanvullende projecten en als eerste gezicht van BeLife sturen op ontwikkeling en resultaten zoals afgesproken in de overeenkomst met de klant. Alles gericht op gezondheid en duurzaam inzetbaarheid.

Daarnaast geef je leiding aan een team van 5-7 adviseurs:

 

Wat wordt er gevraagd om deze functie goed in te vullen:

Je bent een ervaren people manager met hands on aanpak. Je bent enthousiast en goed in staat om signalen op te vangen in een bedrijf en sterk/overtuigend te zijn in de communicatie. Je analyserend vermogen is goed en je richt je altijd op kansen voor BeLife en voor de klant. Klantgerichtheid is voor jou erg belangrijk en je bent in staat om flexibel te zijn als de situatie dat van je vraagt. Samenwerking met andere professionals is voor jou de normaalste zaak van de wereld en je past je daarin goed aan: je zorgt voor verbinding met andere organisatieonderdelen. Je bent altijd op zoek naar verbetering in je vakgebied maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Want als jij groeit, groeit de organisatie ook en dat komt de klant altijd ten goede.

 

Waar zijn we naar op zoek:

Wij verwachten van jou dat je geregistreerd bent als arbeidsfysiotherapeut en/of bedrijfsfysiotherapeut. In aanvulling hierop is een afgeronde HBO- of universitaire opleiding bij voorkeur in de richting van Arbeid & Gezondheid (bewegingswetenschappen, psychologie of vitaliteits- en/of gezondheidsmanagement) heel welkom. Voor deze functie verwachten we ervaring in een adviesfunctie (of projectleider functie) en daarnaast leidinggevende ervaring.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

 

Wat bieden wij jou:

Is de functie uitdagend voor jou maar heb je nog vragen?

Dan kun je contact opnemen met Marieke Oosterloo, Senior Adviseur. Je kunt haar bereiken via 06-1534 3965.

Als je interesse hebt, ontvangen wij graag uiterlijk 30 april 2019 je motivatiebrief en CV. Deze kan je sturen naar vacature@belife.nl.