BeLife is een landelijk werkend interventie & gezondheidsmanagement adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van zijn duurzame inzetbaarheid. Onder de merknaam BeLife vallen 2 organisaties, namelijk Fysergo en BeLife Zorg.

Als organisatie geloven wij in de kracht van mensen. In alles wat we doen proberen we bij mensen en organisaties het beste uit hunzelf te halen. Dat doen we door bedrijven te helpen met het nemen van eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en inzetbaarheid en daarnaast concreet aan de slag te gaan met mensen en teams. Van persoonlijke training en coaching tot revalidatie -en vitaliteitsprogramma’s.  We doen dit in company bij bedrijven, maar hebben ook een tiental BeLife centra verspreid over Nederland. BeLife beschikt daarbij over hoogwaardige kennis van inspanning fysiologische metingen, fysieke belasting, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en ervaring op het gebied van begeleiding van topsporters en sportteams. Voor de regio Groningen is BeLife op zoek naar een:

Voor de locatie Groningen/Bolsward is BeLife op zoek naar een professional in de functie van:

 

Psycholoog

(16-24 uur per week)

 

Je leert cliënten bewust te worden van gedachten en gedrag en deze zo nodig om te zetten naar functioneel gedrag om de kwaliteit van leven en de mate van participatie duurzaam te verbeteren. Dit proces vindt plaats binnen een Medisch Specialistische Revalidatie setting.

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Jouw takenpakket bestaat uit 2 hoofdtaken, namelijk het uitvoeren van diagnostiek en het uitvoeren van het behandeltraject. Deze werkzaamheden voer je uit binnen een multidisciplinair team met daarin onder andere een revalidatiearts, fysiotherapeut en een inspanningsfysioloog. Zoom je in op de hoofdtaken dan moet je denken aan het voeren van intakegesprekken, het verrichten van psychodiagnostiek, het bespreken en uitvoeren van het behandelplan, het verwerken van een tussen- en eindrapportage en (in overleg met cliënt) het mogelijk bijstellen hiervan en bespreking in het multidisciplinair overleg. Met andere woorden, je voert alle werkzaamheden uit die ervoor zorgen dat de cliënt zo vitaal mogelijk kan leven. Daarnaast is er periodiek ruimte voor intervisie en is er sprake van supervisie/ werkbegeleiding van een collega GZ-psycholoog.

 

Wat moet je kunnen om deze uitdagende functie goed in te vullen?
Je moet goed kunnen luisteren naar de cliënt en communicatief sterk zijn, waarbij je goed kunt aansluiten bij cliënten maar ook richting het team en opdrachtgevers. Je hebt een goed ontwikkeld analyserend vermogen en je richt je op lange termijn resultaat, waarbij je de cliënt niet uit het oog verliest. Klantgerichtheid is voor jou belangrijk en je bent in staat om flexibel te zijn als de situatie dat vraagt. Samenwerking met andere vak professionals is voor jou de normaalste zaak van de wereld. Je kunt je eigen rol stevig neerzetten en hebt tevens een goed aanpassingsvermogen. Je bent op zoek naar verbetering in je vakgebied maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Want als jij groeit, groeit de organisatie ook en dat komt de cliënt ten goede.

 

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij verwachten van jou een afgeronde universitaire opleiding richting Psychologie, bij voorkeur Klinische of Medische Psychologie. Je hebt ervaring met individuele diagnostiek, behandeling en met werken in een team. Daarnaast beschik je over minimaal 5 jaar werkervaring. verder ben je bij voorkeur aanvullend geschoold in CGT en/of ACT en/ of EMDR. Ervaring in de revalidatiezorg is een pre. Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

 

Wat bieden wij jou?
• Een goed salaris
• Pensioenregeling
• Genoeg vakantiedagen om ook eens van iets anders te genieten dan het werk
• Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden want iedereen heeft talent om te ontwikkelen
• Geweldige werksfeer met de leukste collega’s
• Mooie werklocaties zodat je Nederland ook eens van een andere kant ziet
• Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen

 

Is de functie uitdagend voor jou en heb je vragen?
Dan kan je contact opnemen met Maarten de Boer, Regiomanager BeLife. Je kunt hem bereiken via 06-25091460.
Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV. Deze kan je sturen naar vacature@belife.nl