Performance Center

Hoe presteer jij?

Wil jij op sportief gebied het maximale uit jezelf of jouw team halen, maar weet je niet goed hoe? Wil jij jezelf optimaal voorbereiden op een belangrijk sportevenement of wedstrijd? Maak kennis met de specialisten van BeLife. Wij helpen jou om je sportieve doelstelling te verwezenlijken. Onze inspanningstest en combinatie met onze andere screenings maken inzichtelijk hoe jouw fysieke en mentale conditie ervoor staan. Vervolgens brengen we in kaart waar verbetering mogelijk is. Met onze adviezen train je slimmer en efficiënter, waarbij je de kans op maximale resultaten vergroot en de kans op blessures verkleint. BeLife heeft ervaring in het begeleiden van diverse teams en atleten met het behalen van hun maximale prestaties.

Fysieke Performance Screen

Wil jij slimmer en efficiënter trainen en de kans op blessures verkleinen? De BeLife fysieke performance screens brengen je fysieke conditie en de mogelijkheden om je fysieke performance te optimaliseren in kaart.

Mentale Performance Screen

Heb jij voldoende mentale veerkracht om je persoonlijke doelen te verwezenlijken? Iemand die mentaal veerkrachtig is kan beter met tegenslagen omgaan, ervaart minder stress en presteert vaak beter. Breng je mentale veerkracht en verbeterpotentieel in kaart met onze mentale performance screen.

Vraag hier meer informatie op

Inspanningstest voor jouw bedrijf?

Het programma is speciaal ontwikkeld om werknemers inspiratie, inzicht en handvatten te geven voor het verbeteren van hun vitaliteit en zo in topvorm te komen of te blijven. Interesse? Neem contact op.