Online diensten van BeLife

Maak van thuis werken een succes!

Op dit moment werken heel veel Nederlanders vanuit huis, een ingreep noodzakelijk als reactie op het oprukkende corona virus. Om te voorkomen dat we door de maatregelen nóg meer gaan stilzitten, dus minder gaan bewegen en fysieke klachten snel om de hoek komen kijken gaat BeLife al die hard- en thuiswerkende Nederlanders helpen. Middels onze online coaching, online workshops en app helpen we bij het creëren van een gezonde (thuis) werkplek, helpen we werk en privé in balans te houden en verhogen we de mentale weerbaarheid van jouw medewerkers zodat zij nu en in de toekomst met energie en plezier kunnen werken.

 

Online vitaliteits- en mental coaching

Het corona virus en de vele veranderingen die hiermee gemoeid zijn kunnen voor onrust zorgen bij de medewerkers waardoor hun vitaliteit, werkplezier of mentale veerkracht onder druk komt te staan. Als werkgever sta je nu voor een grote uitdaging. Hoe hou je alles zo goed mogelijk draaiend in deze compleet veranderde situatie? En hoe kan jij iets voor jouw medewerkers betekenen op het gebied van hun (mentale) vitaliteit?

Onze online coaches begeleiden medewerkers op het gebied van (mentale) vitaliteit zodat zij nu en in toekomst met energie en plezier aan het werk blijven.

Bekijk hier ons online coachings aanbod.

 

Online workshops 

Onze interactieve, online workshops inspireren medewerkers om vanuit eigen kracht in beweging te komen. Komende periode bieden wij de workshops Werk-privé balans, Slaap, Thuis werken is topsport, Mindfulness, Blue Zones en Sterk in het werk (beeldschermwerk) online aan. De online workshops zijn via Microsoft Teams te volgen.

Bekijk hier ons online workshop aanbod.

 

Werkplekonderzoek 

BeLife biedt het Werkplekonderzoek nu ook online en/of bij de medewerker thuis. Het Werkplekonderzoek is voor medewerkers die lichamelijke klachten willen voorkómen en voor medewerkers die lichamelijke klachten ervaren tijdens beeldschermwerk. 

Bekijk hier ons Werkplekonderzoek aanbod.

 

Online arbeidsfysiotherapie 

Momenteel is het helaas niet mogelijk om een fysiek consult fysiotherapie te ondergaan. Daarom hebben we als alternatief de mogelijkheid om een telefonisch of video-bellend consult uit te voeren. Aan de hand van de anamnese en onderzoek op afstand kan er een diagnose gesteld worden en wordt de connectie met het werk gelegd. Zo kunnen medewerkers toch inzicht krijgen in hun fysieke klachten en adviezen krijgen om klachten te verminderen of voorkomen.

Lees hier meer informatie over de online arbeidsfysiotherapie.  

 

VIPP Teamscan – medewerkers in beeld

Wanneer face-to-face contact niet meer vanzelfsprekend is en we massaal vanuit huis werken sta je als leidinggevende voor grote uitdagingen. Hoe hou je alles draaiende? Hoe hou je verbinding met je medewerkers? VIPP online biedt leidinggevenden handvatten om inzicht en grip te houden op de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van hun medewerkers.

Lees hier meer informatie over de VIPP Teamscan.

 

Meer informatie of een offerte opvragen?

Wil je meer informatie over onze producten of een offerte opvragen? Laat je gegevens achter op onderstaande contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Meer informatie of een offerte opvragen?*
meer informatieeen offerteanders

Vraag/opmerking

* verplichte velden