BeLife is een landelijk werkend interventie & gezondheidsmanagement adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van hun duurzame inzetbaarheid.

BeLife is een organisatie die zijn passie en energie legt in het vooruithelpen van mensen. In ieder mens schuilt een krachtig potentieel. Onze missie is om dat potentieel tot volledige bloei te laten komen. Dat doen we door te focussen op energie, veerkracht en talent om zo het maximale uit mensen en teams te halen. Met elkaar elke dag een stapje vooruit.

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Medewerker Verkoop Binnendienst
(24 uur p/wk)

 

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voeren van project- en klantadministraties. Dit bestaat onder andere uit het verwerken van aanvragen, versturen van offertes, offertebewaking, regelen van de juiste uitvoerder, beantwoorden van vragen, contact houden met de klant en andere betrokken partijen en het versturen van de juiste factuur na afronding. Daarnaast zal een gedeelte van je tijd nodig zijn om kleine projecten te ondersteunen. Voor deze opdrachten zal je medewerkers en benodigde materialen moeten inplannen en administratieve ondersteuning leveren.

 

Wat moet je kunnen om deze uitdagende functie goed in te vullen?
We zoeken iemand die analyserend en communicatief sterk is; je hebt veel contact met onze uitvoerders en klanten. Klantgerichtheid is voor jou dan ook de normaalste zaak van de wereld. Je kunt goed samenwerken en je levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het huidige team en de werkprocessen. Je bent nauwkeurig en kunt goed plannen en organiseren.

 

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij verwachten van jou mbo+/hbo werk- en denkniveau. Je hebt relevante werkervaring met administratieve processen en systemen. Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

 

Wat bieden wij jou:

 

Is deze functie uitdagend voor jou en heb je vragen?
Dan kan je contact opnemen met Denise Andrea, HR Manager. Je kunt haar bereiken via 06- 15106065. Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV, deze kan je sturen naar vacature@belife.nl