BeLife is een landelijk werkend interventie & gezondheidsmanagement adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van hun duurzame inzetbaarheid.

BeLife is een organisatie die zijn passie en energie legt in het vooruit helpen van mensen. In ieder mens schuilt een krachtig potentieel. Onze missie is om dat potentieel tot volledige bloei te laten komen. Dat doen we door te focussen op energie, veerkracht en talent om zo het maximale uit mensen en teams te halen. Met elkaar elke dag een stapje vooruit.

Voor de afdeling Marketing & Communicatie zijn wij op zoek naar een:

 

Marketing specialist / Online Marketeer

(32-40 uur per week)

 

Wil jij onze organisatie op weg helpen in de wereld van de online marketing? Ben jij een pionier en vind je het leuk om de afdeling marketing verder op poten te zetten? Hou jij van vrijheid en ben je commercieel ingesteld?  Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 

Wat is onderdeel van jouw takenpakket:

Als marketing specialist heb je een actieve rol om BeLife nog meer bekendheid te geven.

Je doet dit door onze dienstverlening, ook online, in de markt kan zetten en zorgt ervoor dat onze klanten ons online weten te vinden dankzij resultaatgerichte online campagnes. Je gaat aan de slag met alle aspecten van online marketing inclusief het analyseren van de ingezette (online) marketingacties. Daarnaast zullen je werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van een content strategie, linkbuilding, analyseren van de online kanalen en het uitvoeren van zoekwoordenonderzoeken en SEO. Je maakt Google Analytics rapportages en zet waar nodig onlineadvertising in. Tevens zal je marketingplannen schrijven, ondersteun je ook salesacties en denk je mee bij de implementatie van onze nieuwe online dienstverlening met apps.

 

Wat wordt er gevraagd om deze functie goed in te vullen:

De juiste kandidaat is voor ons commercieel, resultaatgericht en kan zowel zelfstandig als in team verband werken. Je bent nauwkeurig, hebt analyserend vermogen en cijfermatig inzicht.

 

Waar we naar zoeken:

 

Wat bieden wij jou:

 

Is de functie uitdagend voor jou maar heb je nog vragen?

Dan kun je contact opnemen met Denise Andrea, HR Manager te bereiken op 06-15 10 60 65. Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv. Deze kan je sturen naar vacature@belife.nl.