BeLife is een landelijk werkend interventie & gezondheidsmanagement adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van hun duurzame inzetbaarheid.

BeLife is een organisatie die zijn passie en energie legt in het vooruit helpen van mensen. In ieder mens schuilt een krachtig potentieel. Onze missie is om dat potentieel tot volledige bloei te laten komen. Dat doen we door te focussen op energie, veerkracht en talent om zo het maximale uit mensen en teams te halen. Met elkaar elke dag een stapje vooruit.

Voor de afdeling Marketing & Communicatie zijn wij op zoek naar een:

Marketing & Communicatie stagiar(e)

 

Wat is onderdeel van jouw takenpakket:

Tijdens jouw stage word je onderdeel van onze kleine en gezellige marketing afdeling. Je wordt vanaf het begin bij diverse werkzaamheden betrokken. Daarnaast heb je genoeg tijd en mogelijkheden voor je stageopdracht om je in de stage te verdiepen. Een stage bij BeLife biedt je de mogelijkheid om veel ervaringen en kennis op te doen.

Een greep van de werkzaamheden:

·       Content plaatsen op de Social Mediakanalen en website van BeLife;

·       Meedenken over- en uitvoeren van nieuwe, creatieve en commerciële campagnes;

·       Speuren naar Social Mediatrends en klantbehoeften om relevante content voor te bedenken;

·       nieuwe activiteiten/ evenementen bedenken en waar mogelijk in uitvoering brengen.

 

Wat wordt er gevraagd om deze functie goed in te vullen:

De juiste kandidaat is voor ons communicatief vaardig, resultaatgericht en heeft geen afwachtende houding. Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, is nauwkeurig en heeft een analyserend vermogen.

 

Waar we naar zoeken:

 

Wat bieden wij jou:

 

Lijkt deze stage je iets voor jou?

Dan kun je contact opnemen met Lisa Baumgardt, Marketing & Communicatie adviseur, te bereiken op 06-41188579. Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv. Deze kan je sturen naar vacature@belife.nl.