BeLife is een organisatie die zijn passie en energie legt in het vooruit helpen van mensen. In ieder mens schuilt een krachtig potentieel. Onze missie is om dat potentieel tot volledige bloei te laten komen. Dat doen we door te focussen op energie, veerkracht en talent om zo het maximale uit mensen en teams te halen. Met elkaar elke dag een stapje vooruit.

Dat verdient ieder mens en elke organisatie. Zo werken wij met elkaar aan een vitale wereld.

De afdeling Business Support is een ondersteunende afdeling voor BeLife, op het gebied van ICT, Kwaliteit, Informatiebeveiliging & Privacy en projecten. Business Support draagt bij aan de vernieuwing, uitbreiding en beveiliging van de BeLife dienstverlening, onder meer door samen met onze leveranciers vooruitstrevende apps te ontwikkelen. Voor de uitbreiding van het IT-team op deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

 

Informatiemanager

  (voor 32-40 uur per week)

 

Wat zijn de werkzaamheden?

Wat zien wij graag als talenten?

De juiste kandidaat is voor ons proactief, analytisch, communicatief zeer vaardig, pragmatisch en resultaatgericht ingesteld. Denkt in oplossen van problemen, is klantgericht, flexibel en haalt energie uit het werken in een team.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt een relevante HBO of Universitaire opleiding, zoals Business en IT Management, afgerond en minimaal 2 jaar werkervaring in ICT, projectleiding en procesoptimalisatie, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening (gezondheidsmanagement) of de zorg.

 Wat bieden wij jou?

Is de functie uitdagend voor jou maar heb je nog vragen?

Dan kan je contact opnemen met Erik Tetteroo, manager Business Support. Je kunt hem op 27 en 28 mei en vanaf 3 juni bereiken via erik.tetteroo@belife.nl en via 06 – 25 63 32 73.

Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV. Deze kan je sturen naar vacature@belife.nl.