BeLife is een landelijk werkend interventie & gezondheidsmanagement adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van zijn duurzame inzetbaarheid. Onder de merknaam BeLife vallen 2 organisaties, namelijk Fysergo en BeLife Zorg.

Als organisatie geloven wij in de kracht van mensen. In alles wat we doen proberen we bij mensen en organisaties het beste uit hunzelf te halen. Dat doen we door bedrijven te helpen met het nemen van eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en inzetbaarheid en daarnaast concreet aan de slag te gaan met mensen en teams. Van persoonlijke training en coaching tot revalidatie -en vitaliteitsprogramma’s.  We doen dit in company bij bedrijven, maar hebben ook een tiental BeLife centra verspreid over Nederland. BeLife beschikt daarbij over hoogwaardige kennis van inspanning fysiologische metingen, fysieke belasting, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en ervaring op het gebied van begeleiding van topsporters en sportteams. Voor de regio Groningen is BeLife op zoek naar een:

 

Ergotherapeut met affiniteit voor revalidatiegeneeskunde
(16 uur p/wk)

 

Wat is onderdeel van jouw takenpakket?
Jouw taken zullen bestaan uit ergotherapeutisch onderzoek binnen de Medisch Specialistische Revalidatie (MSR). Tevens stel je samen met een team van collega’s het behandelplan op, biedt je functionele ondersteuning en geef je instructies en adviezen aan de andere professionals in jouw team. Je behandelt, traint en begeleidt cliënten en bent gericht op het bereiken van een verbeterde kwaliteit van leven door op een optimale wijze de dagelijkse activiteiten uit te kunnen voeren.

 

Wat moet je kunnen om deze uitdagende functie goed in te vullen?
We zoeken iemand die goed kan luisteren en communicatief sterk is. Je analyserend vermogen is goed en je richt je altijd op het resultaat waarbij je de cliënt niet uit het oog verliest. Klantgerichtheid is voor jou erg belangrijk en je bent in staat om flexibel en zelfstandig te werken als de situatie dat vraagt van je. Samenwerking met andere para- en perimedici is voor jou de normaalste zaak van de wereld en voelt je op je plek in een team dat nauw samenwerkt. Je bent altijd op zoek naar verbetering in je vakgebied maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Want als jij groeit, groeit de organisatie ook en dat komt de cliënt altijd ten goede.

 

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij verwachten van jou een afgeronde opleiding Ergotherapie op HBO niveau en registratie in het kwaliteitsregister. Je hebt relevante werkervaring en ervaring met het uitvoeren van individuele behandelingen. Ervaring in de revalidatiegeneeskunde is een pré. Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

 

Wat bieden wij jou?

 

Ben je geïnteresseerd en/of heb je vragen?
Dan kun je contact opnemen met Maarten de Boer. Je kunt hem bereiken via 06- 25091460. Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV, deze kan je sturen naar vacature@belife.nl.