1. BeLife en CIR revalidatie slaan handen ineen voor de chronische pijnpatiënt

  BeLife en CIR revalidatie slaan handen ineen voor de chronische pijnpatiënt

  BeLife, label van Arbo Unie en aanbieder van revalidatiezorg, is voornemens zich aan te sluiten bij CIR revalidatie. Beide organisaties zijn overtuigd om hiermee van grotere waarde te zijn voor de patiënt binnen de medisch specialistische pijnrevalidatie.

  Met de samenvoeging van BeLife MSR breidt CIR revalidatie de dekking van haar zorgaanbod verder uit in nieuwe regio’s. Dit betekent een versterking en consolidatie van het zorgaanbod voor de chronische pijnpatiënt. “Door onze krachten te bundelen, kunnen we nog beter de juiste zorg op de juiste plek bieden voor de chronische pijnpatiënt”, motiveert directeur Marije van Asdonk van CIR revalidatie. Daarnaast zullen beide partijen een vergaande samenwerking aangaan op het aanbieden van revalidatiebehandelingen voor andere aanhoudende lichamelijke klachten.

  Marije van Asdonk, directeur CIR revalidatie: “Wij zijn verheugd met het aansluiten van BeLife en de samenwerking met Arbo Unie. Door deze samenwerking kunnen we als CIR revalidatie landelijk een grotere groep pijnpatiënten van onze 35 jaar expertise voorzien. De visie van beide organisaties om voor deze patiëntengroep gespecialiseerde en excellente zorg te leveren sluit goed op elkaar aan. Ook is de manier van behandelen volgens het biopsychosociale model nagenoeg hetzelfde”.

  Maarten van Hasselt, directeur BeLife: “Wij zien mooie kansen door aan te sluiten bij CIR revalidatie als toonaangevende speler in de revalidatiezorg. Zowel CIR revalidatie als BeLife staan voor kwaliteit en zorgvuldigheid naar de cliënten. Op deze manier kunnen we zowel cliënten als medewerkers van werkend Nederland via Arbo Unie en mkbasics.nl op het gebied van chronische pijn en aanhoudende lichamelijke klachten goed helpen“.

  De aansluiting van BeLife bij CIR revalidatie is beoogd per 1 juni 2023 en vindt plaats na goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en andere stakeholders. Voor de cliënten van CIR revalidatie en BeLife verandert de zorgverlening niet. Voorop staat dat de continuïteit van de zorg gewaarborgd blijft voor nu en in de toekomst.

  Deel deze pagina