Homepage Visual BeLife 2

BeLife

Vitale medewerkers en een fitte onderneming.
BeLife investeert in de toekomst van werkend Nederland.

Voor vitale organisaties

BeLife draagt bij aan de gezondheid en vitaliteit van werkend Nederland.

Gezonde en vitale medewerkers zijn de basis voor een succesvolle onderneming, omdat ze productiever zijn, meer plezier hebben in hun werk en minder verzuimen. Gezondheid wordt vaak als vanzelfsprekend ervaren, tot het moment dat er sprake is van gezondheidsklachten. Dan blijkt hoe waardevol een goede fysieke en mentale belastbaarheid is.

Ook snelle veranderingen in de maatschappij, vergrijzing en de verhoogde pensioenleeftijd zorgen voor een steeds grotere uitdaging voor werkgevers om hun personeel vitaal en duurzaam aan het werk te houden. De werkplek, werkomgeving en werkbeleving zijn van grote invloed op de werkbelasting en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Met onze aanpak dragen wij bij aan vitale en duurzaam inzetbare medewerkers en gezonde en productieve werkplekken. Zo werken wij met overtuiging en passie aan een gezonde & vitale koers voor iedereen in werkend Nederland.

Met BeLife investeer je in je medewerkers én in de toekomst van je onderneming.

Neem contact met ons op

088 - 3301400
info@belife.nl

Op werkdagen zijn we bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur

BeLife Werkt

Snelle veranderingen in de maatschappij, vergrijzing en de verhoogde pensioenleeftijd zorgen voor een steeds grotere uitdaging voor werkgevers om hun personeel vitaal en duurzaam aan het werk te houden.

Gezonde en vitale medewerkers zijn productiever, hebben meer plezier in hun werk en verzuimen minder. De werkplek, werkomgeving en werkbeleving zijn van grote invloed op de werkbelasting en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 

BeLife helpt jou de koers te bepalen van een gezonde en productieve organisatie. Zo werken we samen aan gezonde, vitale en productieve medewerkers!

BeLife Zorgt

Gezondheid wordt vaak als vanzelfsprekend ervaren, tot het moment dat er sprake is van gezondheidsklachten. Dan blijkt hoe waardevol een goede fysieke en mentale belastbaarheid is.

Heb je het gevoel minder te functioneren door steeds terugkerende fysieke en/of mentale klachten? Heeft de behandeling van de huisarts, fysiotherapeut of psycholoog onvoldoende geholpen? Met onze medisch specialistische revalidatiezorg helpen wij je omgaan met de klachten, zodat je weer optimaal kunt deelnemen aan de maatschappij.