Assistent controller

BeLife is een landelijk werkend interventie & adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van zijn Vitaliteit, Duurzame inzetbaarheid en Performance management.

Onder de merknaam BeLife vallen 2 organisaties, namelijk Fysergo B.V. en BeLife Zorg B.V.
BeLife werkt vanuit de overtuiging dat ieder mens en elke organisatie vol potentie zit. Onze missie is om dat potentieel te laten bloeien om zo het maximale uit elkaar te halen. Elke dag een stap vooruit. Dat doen we door te focussen op energie, veerkracht en juist de sterke punten en talenten van mensen.

Onze visie is daarbij dat we werken vanuit de waarden die we kennen vanuit de sport. In de topsport is het een vast gegeven: wil je succesvol zijn dan investeer je in techniek, tactiek en conditie, maar zeker ook in mentale kracht. Dat doe je vanuit een eigen motivatie en verantwoordelijkheid.

 

Assistent controller
(voor 40 uur per week)

 

Je maakt als assistent controller onderdeel uit van het finance team (4 man sterk) en rapporteert aan de manager Finance. BeLife zit in een dynamische markt en verwacht de komende jaren flink te groeien. De afdeling finance heeft een sleutelrol in dit proces. Het finance team is het kloppend hart achter de dashboards van de BeLife organisatie van waaruit je mee de organisatie vooruitstuurt.

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als hoofdverantwoordelijkheid ondersteun je de Finance manager bij het samenstellen en bespreken van de maandrapportages. Daarnaast zijn andere verantwoordelijkheden:
• Interne verbeterprojecten;
• Weekrapportages;
• Voorbereiden salarissen (uitbesteed bij extern bureau);
• Debiteurenbeheer;
• Fiscale aangiften.

 

Wat moet je kunnen om deze uitdagende functie goed in te vullen?
De ideale kandidaat past perfect in een veranderende omgeving, werkt accuraat, pakt ongevraagd zaken op, is communicatief sterk en heeft een enthousiaste, positieve uitstraling. Tevens heb je een ondernemende en commerciële drive om mee te bouwen aan het succes van de organisatie. Je bent nieuwsgierig, analytisch sterk en in staat om partijen te verbinden.


Waar zijn wij naar op zoek?
Wij verwachten van jou een HBO-opleiding in een financieel economische richting en minimaal 2 jaar werkervaring in een financieel administratieve functie. Verder kent Excel geen geheimen voor je en heb je kennis van financiële- en projectadministratie. Ervaring met Exact Globe en/of business intelligence is een pré. Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

 

Wat bieden wij jou?
• Een goed salaris
• Pensioenregeling
• Genoeg vakantiedagen om ook eens van iets anders te genieten dan het werk
• Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden want iedereen heeft talent om te ontwikkelen
• Geweldige werksfeer met de leukste collega’s
• Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen

 

Is de functie uitdagend voor jou en heb je vragen?
Dan kan je contact opnemen met Eric den Blanken, Manager Finance. Je kunt hem bereiken via eric.den.blanken@belife.nl.
Als je interesse hebt, stuur dan je motivatiebrief en CV naar eric.den.blanken@belife.nl.