BeLife is een landelijk werkend interventie & adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van hun duurzame inzetbaarheid.

BeLife is een organisatie die zijn passie en energie legt in het vooruithelpen van mensen. In ieder mens schuilt een krachtig potentieel. Onze missie is om dat potentieel tot volledige bloei te laten komen. Dat doen we door te focussen op energie, veerkracht en talent om zo het maximale uit mensen en teams te halen. Met elkaar elke dag een stapje vooruit. Dat verdient ieder mens en elke organisatie. Zo werken wij met elkaar aan een vitale wereld.

Voor het team Werk & Inzetbaarheid zijn wij op zoek naar een arbeids-/bedrijfsfysiotherapeut in, regio Randstad, de functie van:

 

Adviseur Werk & Inzetbaarheid

 (voor 32 – 40 uur per week)

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag heeft 3 hoofdtaken namelijk:

 

Wat is onderdeel van jouw takenpakket:

Als Adviseur werk & inzetbaarheid rapporteer je rechtstreeks aan de Senior Adviseur en maak je onderdeel uit van een team van 5-7 adviseurs.

Je bent voor klanten vaak het eerste gezicht van BeLife en daarmee het visitekaartje van de organisatie. Je bent vanuit jouw deskundigheid en achtergrond op detacherings- en op projectbasis werkzaam bij verscheidene grote klanten, waarbij je dicht op de werkvloer aan de slag bent. De werkzaamheden zijn daarbij divers. Je kunt in de praktijk verschillende rollen hebben: als uitvoerend professional het leveren van (bedrijfs)zorg, het geven van trainingen, het adviseren van leidinggevenden, HR-professionals en bedrijfsartsen, het acquireren van aanvullende projecten en het sturen op ontwikkeling en resultaten zoals afgesproken in de overeenkomst met de klant. Alles gericht op gezondheid en duurzaam inzetbaarheid.

 

Wat wordt gevraagd om deze uitdagende functie goed in te vullen?

Je bent enthousiast en goed in staat om signalen op te vangen in een bedrijf en overtuigend te zijn in de communicatie. Je analyserend vermogen is goed en je richt je altijd op kansen voor BeLife en voor de klant. Klantgerichtheid is voor jou erg belangrijk en je bent in staat om flexibel te zijn als de situatie dat van je vraagt. Samenwerking met andere professionals is voor jou de normaalste zaak van de wereld en je past je daarin goed aan. Je bent altijd op zoek naar verbetering in je vakgebied maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Want als jij groeit, groeit de organisatie ook en dat komt de klant altijd ten goede.

 

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij verwachten van jou dat je geregistreerd bent als fysiotherapeut, bij voorkeur ook als arbeidsfysiotherapeut en/of bedrijfsfysiotherapeut of anders dat je geïnteresseerd bent om je in deze richting verder te ontwikkelen. In aanvulling hierop is een afgeronde HBO- of universitaire opleiding in de richting van Arbeid & Gezondheid heel welkom.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

 

Wat bieden wij jou?

 

Is de functie uitdagend voor jou en heb je vragen?

Dan kun je contact opnemen met Marieke Oosterloo, Senior Adviseur Werk & Inzetbaarheid. Je kunt haar bereiken via 06-15343965 en via marieke.oosterloo@belife.nl.

Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV, deze kan je sturen naar vacature@belife.nl