BeLife is een landelijk werkend interventie & gezondheidsmanagement adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van zijn duurzame inzetbaarheid. Onder de merknaam BeLife vallen 2 organisaties, namelijk Fysergo en BeLife Zorg.

Als organisatie geloven wij in de kracht van mensen. In alles wat we doen proberen we bij mensen en organisaties het beste uit hunzelf te halen. Dat doen we door bedrijven te helpen met het nemen van eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en inzetbaarheid en daarnaast concreet aan de slag te gaan met mensen en teams. Van persoonlijke training en coaching tot revalidatie en re-integratie programma’s. We doen dit In Company bij bedrijven, maar hebben ook een tiental BeLife centra verspreid over Nederland . BeLife beschikt daarbij over hoogwaardige kennis van inspanningsfysiologische metingen, fysieke belasting, voedingsassessments, mentale weerbaarheidsmetingen en ervaring op het gebied van begeleiding van topsporters en sportteams.

Voor ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar een Arbeids- / bedrijfsfysiotherapeut in de functie van:

 

Adviseur Werk & Inzetbaarheid

 (voor 32 – 40 uur per week)

 

 

Als Adviseur in Bedrijf ben je onderdeel van een resultaatverantwoordelijk team en rapporteer je rechtstreeks aan de teammanager B2B.

Je bent voor klanten vaak het eerste gezicht van BeLife en daarmee het visitekaartje van de organisatie. Je bent vanuit jouw deskundigheid en achtergrond op detacheringbasis werkzaam bij verscheidene klanten. De werkzaamheden zijn daarbij divers. Je kan in de praktijk verschillende rollen hebben: als uitvoerend professional het leveren van (bedrijfs)zorg, het geven van trainingen, het adviseren van leidinggevenden, adviseren van HR-professionals, adviseren en rapporteren aan bedrijfsartsen, het acquireren van aanvullende projecten en als eerste gezicht van BeLife sturen op ontwikkeling en resultaten zoals afgesproken in de overeenkomst met de klant. Alles gericht op gezondheid en duurzaam inzetbaarheid.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Jouw werkdag heeft 3 hoofdtaken namelijk, het adviseren van klanten en werknemers op het gebied van de fysieke en/of mentale belastbaarheid omtrent de inzetbaarheid op het werk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanpakken van de arbeidsgerelateerde fysiotherapeutische, mentale- of vitaliteitsklachten en je geeft adequate begeleiding en coaching t.a.v. inzetbaarheidsverbetering of re-integratie naar werk. En je benadert actief belangrijke keyspelers binnen jouw klanten waarbij je fungeert en jezelf positioneert als een professionele gesprekspartner op verschillende niveaus bij de organisaties.

Wat wordt gevraagd om deze uitdagende functie goed in te vullen?
Je bent enthousiast en goed in staat om signalen op te vangen in een bedrijf en sterk/overtuigend te zijn in de communicatie. Je analyserend vermogen is goed en je richt je altijd op kansen voor BeLife en voor de klant. Klantgerichtheid is voor jou erg belangrijk en je bent in staat om flexibel te zijn als de situatie dat vraagt van je. Samenwerking met andere professionals is voor jou de normaalste zaak van de wereld en je past je daarin goed aan. Je bent altijd op zoek naar verbetering in je vakgebied maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Want als jij groeit, groeit de organisatie ook en dat komt de klant altijd ten goede.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij verwachten van jou dat je geregistreerd bent als arbeidsfysiotherapeut en/of bedrijfsfysiotherapeut. In aanvulling hierop is een afgeronde HBO- of universitaire opleiding bij voorkeur in de richting van Arbeid & Gezondheid (bewegingswetenschappen, psychologie of vitaliteits- en/of gezondheidsmanagement) heel welkom. Voor deze functie verwachten we ervaring in een adviesfunctie (of projectleider functie).

Wat bieden wij jou?

Is de functie uitdagend voor jou en heb je vragen?
Dan kan je contact opnemen met Arthur Veldhoen, Manager B2B. Je kunt hem bereiken via 06-156 44 328.
Als je interesse hebt, ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV, deze kan je sturen naar vacature@belife.nl.